Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Whiskey degustatie in Antwerpen

Details over dit uitje

Uw bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest echt speciaal maken? Geen BOB nodig, want de Whiskey degustatie van Antwerpen Excursies komt gewoon bij u langs.

Proef een meesterlijke Glenfiddich, een tongstrelende Chivas Regal of elk ander bekend of minder bekend Whiskeymerk. Tijdens deze degustatie krijgt u bijzondere anekdotes en uitleg te horen over de diverse brands die wij u presenteren.

Whiskey is natuurlijk het drankje voor de echte liefhebber. Hetzelfde merk wordt vaak door mensen in lengte van jaren gedronken. Smaak is zeer persoonlijk.

Tijdens deze proeverij krijg u uiteraard een uitgebreide uitleg over de oorsprong, het productieproces en de speciale ingrediënten van diverse soorten whiskey's. Of ze nu afkomstig zijn uit de Schotse Hooglanden of uit Canada, over elke whiskey is een bijzonder verhaal te vertellen.

Uiteraard staan er een paar whiskey's klaar om geconsumeerd te worden. Het beste is dan ook om kleine slokjes te nemen en deze even op de tong te laten balanceren. Deze proeverij kunt u boeken op een locatie naar keuze. Wij kunnen ook een geschikt etablissement in het centrum van Antwerpen voor u reserveren. Alles is mogelijk. Cheers!

Inclusief:
  • Locatie hartje Antwerpen
  • Diverse heerlijke whiskey's
  • Vakkundige begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De activiteiten van Antwerpen Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan