Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit

Escape City Tablet Game in Antwerpen

Details over dit uitje

Antwerpen Excursies biedt u de Escape City Game aan in hartje Antwerpen waar teambuilding, logisch nadenken en snelheid van groot belang zijn. Leuk als bedrijfsuitje of om samen te spelen met vrienden of familie!

Dit spel is er op gericht om zo snel en zo veel mogelijk gegijzelden te bevrijden uit de handen van de gemene Dr. Crypto.

Het klinkt vrij gemakkelijk maar dat is het niet! U gaat bewapend met een tablet twee en een half uur op pad door Antwerpen om zo veel mogelijk gegijzelden te bevrijden. Hoe meer u rondloopt door de stad hoe meer hints op uw scherm verschijnen of in de stad te zien zijn. Oplettendheid is dus het sleutelwoord om de missie tot een succes te brengen.

Geld om te onderhandelen heeft u genoeg maar hoe gaat u ermee om? Het team dat het meeste geld over heeft mag zich daarna ook de uiteindelijke winnaar noemen van de Escape city tablet game

Onder het genot van een welverdiend drankje worden de winnaars gehuldigd!

Inclusief:
  • Een tablet per team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje
  • Een mooie prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit gezellige bedrijfsuitje van Antwerpen Excursies uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen. Informeer naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitdagende uitje? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan