+32 3 808 15 58
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flikken Antwerpen in Antwerpen

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Flikken Antwerpen in Antwerpen

Help de politie en bevrijd 't Stad van het crapuul dat er rondspookt. Om deze moord op te lossen moet u natuurlijk wel informatie aanvragen, daarom geven wij onderstaande informatie mee.



Meer informatie


Bij aanvang van het spel krijgt u van onze begeleider het dossier mee met daarin alle gegevens voor de speurtocht Flikken Antwerpen. Hierin vindt u bruikbare informatie waarmee u het moordwapen, de moordlocatie en de moordenaar kunt achterhalen. Sms’jes helpen u tijdens het spelen van Flikken Antwerpen verder op weg. Was het een afrekening gepleegd door Francisco Pinotti? Of zou de beruchte crimineel Jorge Campos er iets mee te maken hebben? Ga op onderzoek uit en kom door te puzzelen en te onderzoeken achter de verschrikkelijke waarheid! Krijgt u de boef te pakken?



U heeft slechts twee uur de tijd om te puzzelen tijdens Flikken Antwerpen. Dus er is geen tijd te verspelen. Uiteindelijk levert u uw onderzoeksresultaten in bij de spelbegeleider, ondertussen geniet u van een welverdiend drankje in de stad. Hij maakt tijdens de prijsuitreiking bekend welke speurneuzen er het beste passen binnen bij het team van Flikken Antwerpen. Wie weet, zien we u binnenkort terug op tv?



Dit uitje is ook met lunch of diner te boeken. Kijk dan even bij bijvoorbeeld het Flikken Antwerpen dinerspell!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Combineer Flikken Antwerpen met verschillende uitjes

Wilt u voor of na een leuke middag lekker lunchen of dineren? Dan kunnen wij dit uiteraard voor u regelen! Voor zowel lunches als de lekkerste diners zijn wij dé partij voor u na Flikken Antwerpen. Daarnaast kunt u deze leuke activiteit met uw vrienden of collega’s combineren met andere spelprogramma’s als workshops en avondarrangementen. Zo maakt u een leuke middag nóg leuker!

Worden de uitjes alleen in de Vlaamse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken namelijk meerdere talen. Vrijwel alle excursies, uitjes, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in andere talen worden gereserveerd, bijvoorbeeld Frans, Duits, Engels, etc.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan zeker! Wij kopen onze arrangementen in voor het minimaal aantal deelnemers (die op de website vermeld staan), we verzoeken u dan wel om dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg altijd van te voren met ons!
Waar in Antwerpen starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. Onze medewerkers van Antwerpen Excursies zullen u altijd vooraf op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Wij kunnen via onze systemen meteen zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de gewenste datum en tijdstip. Indien dit het geval is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, op deze manier voorkomt u mogelijke teleurstellingen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u helemaal zelf! Dit kan wel deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen op ùw gewenste tijdstip!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Antwerpen Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen die door de kant samengesteld worden, we passen het programma volledig aan op uw specifieke wensen. Vandaar kunnen geen andere deelnemers aan de arrangementen meedoen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Zeker Weten! Ook als het weer een beetje tegenzit dan gaan we gewoon de stad in! Het is mogelijk om eventueel regenponcho’s en paraplu’s voor u te regelen of even langer te blijven hangen in een kroeg. Antwerpen is ook prachtig als het een beetje regent, geloof dat maar van ons!
Hoe komen wij van punt A naar B?
De gidsen van Antwerpen Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere tijdens onze Rondleidingen en andere Arrangementen (tenzij er maar een paar meter tussen zit…). U ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt en hoe u op die plek moet komen.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Antwerpen Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar dan dienen deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Daarnaast stelt de fiscus als voorwaarde dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Antwerpen Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijk en vrijblijvend voorstel voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan. Indien het uitje binnen 14 dagen na het versturen van de factuur plaatsvindt dan vragen we u voor het uitje de betaling te voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan