Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flikken Antwerpen

Details over dit uitje

U kent vast wel het programma Flikken Maastricht, we hebben goed nieuws voor u! Flikken Maastricht in Antwerpen is een feit! Ga net als Wolfs en Eva op zoek naar de dader, want er is een moord gepleegd. Help de politie en bevrijd the city van het gajes dat er rondspookt. Om deze moord op te lossen moet u natuurlijk wel informatie aanvragen, daarom geven wij onderstaande informatie mee.Meer informatie


U krijgt van ons een dossier mee met alle gegevens voor het spelen van Flikken Antwerpen. Hierin vindt u bruikbare informatie waarmee u het moordwapen, de moordlocatie en de moordenaar kunt achterhalen. Sms’jes helpen u tijdens het spelen van Flikken Antwerpen verder op weg. Was het een afrekening gepleegd door Francisco Pinotti? Of zou de beruchte crimineel Jorge Campos er iets mee te maken hebben? Ga op onderzoek uit en kom door te puzzelen en te onderzoeken achter de verschrikkelijke waarheid! Krijgt u de boef te pakken?


U heeft slechts twee uur de tijd om te puzzelen tijdens Flikken Antwerpen. Dus er is geen tijd te verspelen. Uiteindelijk levert u uw onderzoeksresultaten in bij de spelleider. Terwijl u geniet van een welverdiend drankje zal hij of zij bekend maken welk team het beste past binnen het team van Flikken Antwerpen. Wie weet, zien we u binnenkort terug op tv tijdens Flikken Maastricht in Antwerpen!Dit uitje is ook met lunch of diner te boeken. Kijk dan even bij bijvoorbeeld het Flikken Antwerpen dinerspell!

Bij deze Flikken Antwerpen activiteit zijn de volgende dingen inbegrepen:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Combineer Flikken Antwerpen met verschillende uitjes

Wilt u voor of na een leuke middag lekker lunchen of dineren? Dan kunnen wij dit uiteraard voor u regelen! Voor zowel lunches als de lekkerste diners zijn wij dé partij voor u na Flikken Antwerpen. Daarnaast kunt u deze leuke activiteit met uw vrienden of collega’s combineren met andere spelprogramma’s als workshops en avondarrangementen. Zo maakt u een leuke middag nóg leuker!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan