Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flikken Antwerpen

Details over dit uitje

Er is een moord gepleegd. De politie zit met de handen in het haar en schakelt nu freelance detectives in om de zaak zo snel mogelijk op te lossen. Verken de stad op zoek naar aanwijzingen. Weet u de juiste puzzelstukjes te vinden, dan wordt uw team misschien wel de winnaar van het Flikken Antwerpen stadsspel!

U krijgt van ons een dossier mee met alle gegevens. Hierin vindt u bruikbare informatie waarmee u het moordwapen, de moordlocatie en de moordenaar kunt achterhalen. Sms’jes helpen jullie verder op weg. Was het een afrekening gepleegd door Francisco Pinotti of zou de beruchte crimineel Jorge Campos er iets mee te maken hebben. We weten het snel genoeg!

U heeft slechts twee uur de tijd om te puzzelen dus er is geen tijd te verspelen. Uiteindelijk levert u uw onderzoeksresultaten in bij onze spelleider. Terwijl u geniet van een welverdiend drankje zal er bekend worden gemaakt welk team het beste past binnen het team van Flikken Antwerpen.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Prijs:

10 – 14 personen € 23,50 p.p. excl. BTW
15 – > personen € 21,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma's. Informeer naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Wij snijden uw uitje op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan