Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Escape Room in Antwerpen

Details over dit uitje

Het meest uitdagende en spannende groepsuitje van Antwerpen Excursies! De Escape Room is een echte thriller, een waanzinnig avontuur waarbij puzzels en raadsels moeten worden opgelost om te ontsnappen uit een afgesloten kamer. Teambuilding is een noodzakelijk talent dat jullie moeten zien te ontwikkelen tijdens jullie zoektocht. Een prima manier ook om bijvoorbeeld jullie claustrofobische aanleg en stressbestendigheid eens goed te testen.

Een escape game is een spel waarbij je fysiek in een kamer wordt opgesloten. Daarbij wordt je uitgedaagd om raadsels op te lossen en zo snel mogelijk uit de kamer te ontsnappen. Pas wanneer je alle raadsels hebt opgelost, vind je de weg naar buiten, je krijgt hiervoor in de regel 60 minuten de tijd. Radeloosheid, blijdschap, spanning, adrenaline: je wordt overspoeld door allerlei emoties. Je vergeet de tijd en alles wat met het dagelijkse leven te maken heeft.

Wij hebben vijf escape rooms met verschillende concepten:

Escape Room 1 (Harbour Concept) voor maximaal zes personen
Escape Room 2 (Mad Scientist 1) voor maximaal acht personen
Escape Room 3 (Mad Scientist 2) voor maximaal zes personen
Escape Room 4 (Secret Tomb) voor maximaal acht personen
Escape Room 5 (Aztec Temple) voor maximaal acht personen

Grotere groepen passen niet tegelijk in de ruimte, maar het is natuurlijk geen probleem om tegelijk (maximaal 28 personen) of na elkaar te spelen met meerdere groepen. Daarnaast is er ook een vergaderruimte aanwezig op de locatie voor maximaal 20 deelnemers.

Optioneel:

Een lunch of diner organiseren na deelname aan de Escape Room? Bespreek de details met onze medewerkers.

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan