Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

PubQuiz in Antwerpen

Details over dit uitje

Hoeveel weet u over de Vlaamse cultuur, de Vlaamse medemens en de Vlaamse sportprestaties? Het wordt tijd voor de PubQuiz van Antwerpen Excursies, hèt groepsuitje of bedrijfsuitje met een pint op tafel en met de handen aan de knoppen. Samen met onze quizmaster maakt u een reis door de belangrijkste muziekfragmenten van Vlaanderen en geeft u antwoord op leuke vragen over de onderwerpen sport, geschiedenis en bekende Belgen!

Een beetje Quiz kan niet zonder een beetje humor, onze quizmaster doet er dan ook alles aan om de boel een beetje op te vrolijken. Is "Ik hou van Vlaanderen"eigenlijk al uitgevonden? Dan doen we dat gelijk bij deze voor u!

Er wordt gebruikt gemaakt van verschillende muziekfragmenten en met het spelonderdeel ‘Hints’ waarin u alleen uw antwoorden aan elkaar in lichaamstaal mag uitbeelden, is de lach tijdens deze quiz verzekerd!

Onze Quizpresentator staat al te trappelen om dit gezellige, interactieve spelprogramma voor u in goede banen te leiden. Deze PubQuiz is de leukste manier om ons landje te herontdekken!

Inclusief:
  • Een enthousiaste Quizpresentator
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een prijs voor de winnaar of het winnende koppel
  • Een sfeervolle locatie in het centrum van Antwerpen
  • Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip

Tip:

Uiteraard is dit uitje van Antwerpen Excursies uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spel evenementen.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

De pubquiz van Antwerpen Excursies is een quiz op zich! Dankzij ons maatwerk zorgen wij samen met u ervoor dat het een geslaagde dag in de vergaderzaal in Antwerpen wordt. Kijk daarnaast bij de algemene voorwaarden. Onze klantenservice staat van maandag t/m zaterdag tussen 9.00 uur en 18.30 uur voor u klaar om vragen te beantwoorden of om informatie aan te vragen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan