Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars in Antwerpen

Details over dit uitje

Speel Ranking the Stars van Antwerpen Excursies tijdens uw uitje naar de stad. Uw groepsuitje, familie-uitje, of bedrijfsfeest wordt er stuk vrolijker van.

Stel de meeste ongegeneerde vragen en ontdek de geheimen van uw vrienden of vriendinnen. Net als het gelijknamige tv-programma probeert u tijdens dit spelprogramma de ander te betrappen op rare gewoonten, soms grappige maar altijd weer verrassende!

Eerst nog even een vragenlijstje invullen en vooraf even iedereen ranken. Wie is een beetje het feestbeest in uw gezelschap, wie houdt het meest van de vrouwtjes, wie kan niet thuis zitten en laat de hond uit ook als het niet hoeft, dat soort zaken dus. Daarna neemt iedereen deel aan dit onthullende spel!

De eerste en derde ronde:

Wie kent wie echt goed? De quizmaster stelt diverse meerkeuzevragen en open vragen. We zullen geregeld een muziekfragment ten gehore brengen, wat zal leiden tot een sfeervolle ambiance. Met wie zouden de anderen wel een een beschuitje willen eten? En wat wilden ze vroeger worden? Of u het nou weet of niet.. het gaat sowieso onthuld worden!

De tweede en vierde ronde:

Aan de hand van de vooraf ingevulde lijsten hebben wij berekend hoe hoog u geklasseerd bent per kwestie. Tijdens de quiz dient u in te schatten hoe de groep ‘gerankt’ heeft en daarna nodigt de quizmaster een team uit om hun antwoorden te motiveren. Oei… ziet u zichzelf hier maar eens uit te redden! Hilariteit gegarandeerd!

Wie de anderen het best heeft gerankt mag na afloop onder luid applaus het 'We are the champions' opdragen! Halverwege zal de deelnemer met de tot dan toe laagste score 'The winner takes it all' van Abba moeten 'performen'.

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Leuke prijs voor de winnaar
  • Locatie hartje Antwerpen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor dit spelevenement van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan