Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Fietspuzzeltocht in Antwerpen

Details over dit uitje

Met de GPS Fietspuzzeltocht van Antwerpen Excursies komt u al fietsend langs de bezienswaardigheden van de mooiste stad van Vlaanderen!

De stad is heel goed te bekijken vanaf een tweewieler, en als extra spelelement hebben wij speciaal voor u een aantal leuke opdrachten op papier gezet en een fraai parcours voor u uitgezet. Aentwaerpe, zoals ze hier in de volksmond zeggen, bezit tal van fraaie monumenten, pleinen en gebouwen. Deze vindt u door het gebruik van een GPS-ontvanger.

U gaat zelf op zoek naar de juiste straatjes, steegjes en pleinen in de stad, terwijl u probeert zo snel mogelijk de te vinden locatie te bereiken! In groepen van maximaal 8 deelnemers ontdekt u al fietsend en puzzelend het echte Antwerpen. Uw gids bestaat alleen uit een gps-ontvanger, die signalen oppikt van 24 satellieten die ergens boven de aarde zweven.

Wellicht enigszins ter geruststelling: halverwege de tour kunt u even uitrusten in een gezellig kroegje, waar u wat drinkt en op adem komt. Maar niet te lang! De resultaten van de puzzeltocht én uw eindtijd leiden immers uiteindelijk tot een overall winnaar.

Inclusief:
  • GPS-apparatuur
  • Vakkundige begeleiding
  • 2 drankjes
  • Fiets
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De speurtochten van Antwerpen Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Antwerpen Excursies 'treasure hunts' can also be held in the English language)

Het minimaal aantal deelnemers voor deze speurtocht van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Antwerpen Excursies organiseert elk arrangement op maat! Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan