Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit

Sherlock Holmes City Tablet Game in Antwerpen

Details over dit uitje

Antwerpen Excursies heeft een nieuw virtueel game dat zich afspeelt in het centrum van Antwerpen. Er heeft een moord plaatsgevonden en de politie heeft jullie hulp nodig bij oplossen van deze moordzaak. Kunnen jullie het moordwapen en de dader achterhalen? Wie weet slepen jullie wel de hoofdprijs in de wacht!

Wie is de beste speurneus van jullie team? Samen als team gaan jullie de strijd met elkaar aan. Ieder team krijgt een tablet, een plattegrond en een handleiding mee. Het doel? Binnen twee en een half uur tijd zoveel mogelijk aanwijzingen proberen te verzamelen. Uiteindelijk wordt met iedere aanwijzing steeds duidelijker wie de dader is en welk moordwapen is gebruikt.

Natuurlijk blijft het hier niet bij. Om dit spel nog spannender te maken heeft het programma ook foto-opdrachten. Creëer met jouw team de meest realistische ‘crime-scene’ en maak de meest ‘criminele’ teamfoto!

Onder het genot van een drankje worden de winnaars bekend gemaakt en ontvangen zij hun prijs. Worden jullie de beste spoorzoekers van de dag ?

Inclusief:
  • Een tablet per team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen. Informeer naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan