Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Speurtocht in Antwerpen

Details over dit uitje

De GPS speurtocht van Antwerpen Excursies laat u de stad grondig verkennen. Dat lijkt eenvoudiger dan het is. Bent u slim en snel genoeg?

Gewapend met een GPS-ontvanger gaat u op zoek naar de checkpoints. Roep de hulp in van 24 verschillende satellieten zodat u direct ziet wat de kortste route naar het volgende checkpoint is. Met een GPS-ontvanger op zak weet u elke locatie zo te vinden. MAAR: deze route is weliswaar de kortste route naar de locatie, maar satellieten kunnen alleen in rechte lijn (dus hemelsbreed) aangeven waar uw doel ligt.

U moet dus zélf de juiste straatjes, steegjes en pleinen in de stad zien te vinden, waarlangs u uiteindelijk (zo snel mogelijk!) de te vinden locatie moet zien te bereiken! U komt niet allen op de grote markt of langs het Steen, tijdens deze speurtocht is nog veel meer te zien! En uiteraard zo snel mogelijk, want de snelste wint de hoofdprijs!

Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams, die de strijd met elkaar aangaan. Deze GPS-speurtocht is geschikt voor iedereen die tijdens een bedrijfsuitje of familie-uitje of vriendenuitje de stad echt wilt leren kennen. Veel plezier!

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • GPS-apparatuur
  • 1 drankje
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De speurtochten van Antwerpen Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Antwerpen Excursies 'treasure hunts' can also be held in the English language)

Het minimaal aantal deelnemers voor deze speurtocht van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Antwerpen Excursies organiseert elk arrangement op maat! Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan