Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kroegenspeurtocht in Antwerpen

Details over dit uitje

Tijdens de Kroegenspeurtocht van Antwerpen Excursies ontdekt u met onze gids de beste horeca van de stad. Maar er maar een feestje van!

Dat de stad de leukste kroegen en cafés herbergt, hoeven wij u waarschijnlijk niet te vertellen, maar er is altijd wel iets nieuws te ontdekken. Ga met ons mee langs de mooiste kroegen van de stad!

Als u denkt dat de gids uw handje vast houdt tijdens de kroegentocht heeft u het mis. Tijdens deze kroegen(speur)tocht maken we het u niet al te gemakkelijk; de route wordt namelijk bepaald aan de hand van door u gevonden oplossingen van een puzzeltocht. Het adres van de volgende kroeg wordt gevonden aan de hand van allerlei leuke opdrachten die wij voor u hebben opgeschreven. U ontdekt zo allerlei leuke feitjes over deze fraaie etablissementen.

In ieder kroeg krijgt u iets te horen over de historie, de gebeurtenissen die zich hier ooit hebben plaatsgevonden en natuurlijk over de eigenaren. Uiteraard kunt u in elk café een drankje uitkiezen. Santé!

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 4 drankjes
  • Vakkundige begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De speurtochten van Antwerpen Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Antwerpen Excursies ‘treasure hunts’ can also be held in the English language)

Het minimaal aantal deelnemers voor deze kroegenspeurtocht van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan