Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Old Antwerpen

Details over dit uitje

In de speurtocht Old Antwerpen van Antwerpen Excursies ontdekt u de oudste gedeelten van de mooiste stad van Vlaanderen, met een roemrijke historie vol boeiende verhalen.

U bezoekt de verschillende monumenten en gaat zelfstandig en in meerdere teams op stap in de geschiedenis.

Uw gezelschap wordt ingedeeld in teams van 5 tot 8 personen. Aan de hand van een oude kaart van de stad bepaalt ieder team zijn of haar eigen route door het centrum, van de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal tot aan het Steen.

Wie was Silvius Brabo en waarom pronkt zijn standbeeld in het centrum? Verschillende leuke opdrachten liggen voor u klaar voor een historische ontdekkingstocht.

Makkie denkt u? Los onderweg eerst maar eens alle vraagstukken op en verdien daarmee Oud-Vlaamse Duiten. Aan het einde van de dag zal, onder het genot van een drankje, aan de hand van het aantal verdiende Duiten bepaald worden of het wel zo makkelijk was..

Inclusief:
  • Mooie prijs voor het winnende team
  • 1 drankje
  • Vakkundige begeleiding
  • Gegarandeerde teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De speurtochten van Antwerpen Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Antwerpen Excursies ‘treasure hunts’ can also be held in the English language)

Het minimaal aantal deelnemers voor deze speurtocht van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Antwerpen Excursies organiseert elk arrangement op maat! Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan