Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Oud-Vlaamse Spelen in Antwerpen

Details over dit uitje

Speel de Oud-Vlaamse Spelen met Antwerpen Excursies. In het centrum van de stad gaat u de spelletjes doen, die u voorouders altijd al hebben gespeeld.

Weg met die iPad en X-Box, gewoon spelletjes waarbij u wat behendigheid nodig heeft. Uit de tijd dat de kids nog niet zaten te whatsappen tijdens het avondeten en nog wisten wat een tol was!

Beleef dit uitje nu met korting!

Het zijn spelletjes die vroeger op de kermis helemaal in waren, maar die inmiddels al weer vergeten zijn. Nou ja, de huidige tijd is ook geweldig en vaak veel comfortabeler... Maar toch, gezamenlijk spelletjes doen is en blijft leuk, daar kan geen spelcomputer ooit tegenop!

We nemen u mee naar een gezellige locatie in het centrum van Antwerpen, waar een aantal originele Oud Vlaamse Spelen en spelletjes voor u klaar staan.

Uw gezelschap zal worden opgesplitst in teams. En u raadt het al: u strijdt tegen elkaar! Team spirit en teambuilding zijn hier de keywords! Overtref en overtroef uw tegenstander met deze behendigheidsspelen en win aan het einde van de dag de trofee!

Onderdelen:

- Bibberspiraal
- Sjoelen
- Stokvangen
- Ringwerpen
- Slingerplank
- Labyrint
- Spiegelschrift schrijven
- Pluimert
- Gatenkaasspel
- Trekbal
- Kroningsspel
- Hengelen
- Mikado
- Blikgooien
- Tolspel

KORTING:

vanaf 20 personen € 25,50: NU € 22,50 p.p. excl. BTW

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor dit spelprogramma van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan