Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Brouwerij – Proeverij – Diner in Antwerpen

Details over dit uitje

Het 'Brouwerij - Proeverij - Diner' arrangement van Antwerpen Excursies is hét ideale uitje voor mannen (maar vrouwen mogen ook wel mee hoor).

14:00 - 15:00 Rondleiding Bierbrouwerij

Antwerpen Excursies neemt u mee naar een oude bierbrouwerij in Antwerpen. Deze leuke rondleiding in een bierbrouwerij begint met mooie anekdotes van onze Gids, die van alles weet over het echte Antwerpense bier: de historie van het gerstenat, het brouwproces en de geschiedenis van de oude brouwerij.

De geur van hop en gist brengt de bierdrinker in u boven. Uiteraard is een rondleiding in een brouwerij niet compleet zonder iets van de brouwsels te hebben geproefd... Laat u dus verleiden tot het proeven van een aantal versgebrouwde Antwerpse biertjes tijdens de afsluitende proeverij!

15:30 - 16:30 Bierproeverij

Na het nuttigen van die drie speciaalbieren bij de brouwerij gaat u naar een speciaalbierencafe in het centrum. In dit cafe proeft u nog eens drie speciaalbieren. Samen met een ervaren begeleider leert u alles wat u als bierkenner moet weten. Na afloop van de proeverij kunt u zich een echte bierspecialist noemen!

17:00 - 19:00 Diner

Na al dat bierproeven is het tijd voor een heerlijk 3-gangen diner in een top restaurant in harte Antwerpen. Laat u verassen door heerlijke gerechten in deze prachtige stad!

Inclusief:
  • Bezoek aan de brouwerij met vakkundige gids (échte Antwerpenaar met jarenlange ervaring)
  • Bierproeverij
  • Enthousiaste begeleiding
  • drie gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Antwerpense Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Antwerpen Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook eens onze afdelingsuitjes, bedrijfsevenementen, bedrijfsuitstapjes, boottochten, groepsarrangementen, rondvaartboot, stadswandelingen, wijnproeverij en tientallen andere gezellige arrangementen in Antwerpen.

Antwerpen Excursies gebruikt cookies voor optimale performance.Lees meer