Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Brouwerij – Proeverij – Diner in Antwerpen

Details over dit uitje

Het 'Brouwerij - Proeverij - Diner' arrangement van Antwerpen Excursies is hét ideale uitje voor mannen (maar vrouwen mogen ook wel mee hoor).

14:00 - 15:00 Rondleiding Bierbrouwerij

Zin om een echt Antwerps icoon beter te leren kennen? Onze nieuwe interactieve brouwerijtour zal je volledig onderdompelen in de wereld van onze Stadsbrouwerij. Het wordt leerzaam, boeiend, maar vooral ook heel plezant.

In verschillende themaruimtes kom je alles te weten over Antwerpen als bierstad, de Belgische bieren en het complete brouwproces. Tal van interactieve middelen en audiovisuele effecten zorgen voor een 360° totaalbeleving.

Schrik niet als je je plots middenin de actie bevindt: op de 4 meter hoge brug in de brouwhal voel je de unieke dynamiek van onze brouwerij. Dorst gekregen tijdens dit ideale vrijgezellenfeest voor mannen? Je droge keel zal snel vergeten zijn, wanneer je aan ’t eind van de tour een perfect getapt bolleke aan je lippen zet.

15:30 - 16:30 Bierproeverij

Na het nuttigen van die drie speciaalbieren bij de brouwerij gaat u naar een speciaalbierencafe in het centrum. In dit cafe proeft u nog eens drie speciaalbieren. Samen met een ervaren begeleider leert u alles wat u als bierkenner moet weten. Na afloop van de proeverij kunt u zich een echte bierspecialist noemen!

17:00 - 19:00 Diner

Na al dat bierproeven is het tijd voor een heerlijk 3-gangen diner in een top restaurant in harte Antwerpen. Laat u verassen door heerlijke gerechten in deze prachtige stad!

Inclusief:
  • Bezoek aan de brouwerij
  • Bierproeverij met enthousiaste begeleiding
  • Drie gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Antwerpse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Antwerpen Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook eens onze afdelingsuitjes, bedrijfsevenementen, bedrijfsuitstapjes, boottochten, groepsarrangementen, rondvaartboot, stadswandelingen, wijnproeverij en tientallen andere gezellige arrangementen in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan