Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sherlock Holmes Dinner Game in Antwerpen

Details over dit uitje

De spannendste city game van dit moment is er voor jou! Tevens kunnen jullie tussendoor genieten van een overheerlijk diner in maar liefst drie verschillende restaurants. Dit is de Sherlock Holmes Dinner Game van Antwerpen Excursies.

Één avond, één mysterie, een tikkende klok en maar één winnaar. Welk team is het snelst met het oplossen van alle raadsels en ontmaskerd de moordenaar? Dat is de vraag! Met behulp van een tablet gaan jullie op pad om de moordenaar te ontmaskeren.

Jullie worden opgedeeld in teams en er kan natuurlijk maar één team het snelst zijn in het oplossen van dit mysterie. Dit team mag zich kronen tot de echte Sherlock Holmes kampioen.

Natuurlijk moet zo'n politieonderzoek wel een beetje afgewisseld worden met wat ontspanning en culinaire verrassingen. De boog kan niet altijd strak gespannen staan! Daarom gaan jullie tijdens het spel ook nog even heerlijk dineren in maar liefst drie verschillende restaurants!

In het laatste restaurant van vanavond wordt een mooie prijs overhandigd aan de echte speurneuzen, het team dat de moordzaak tot in detail heeft weten op te lossen. Veel plezier!

Programma-indicatie:

17.00 -18.00 Diner voorgerecht / speluitleg
18.00 -19.00 Sherlock Holmes Diner Game deel 1
19.00 -20.00 Diner hoofdgerecht
20.00 -21.00 Sherlock Holmes Diner Game deel 2
21.00 -22.00 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid diner in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan