Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Dinerspel in Antwerpen

Details over dit uitje

In het Wie is de Rat dinerspel van Antwerpen Excursies beleeft u op een gezellige en smakelijke manier een gezellige avond!

Het Wie is de Rat Diner van Antwerpen Excursies is het ultieme vermaak voor uw vrienden, familie en collega's. Wij combineren de leukste uitdagingen met een voortreffelijk 3-gangen diner in drie verschillende restaurants in hartje Antwerpen.

De verschillende spelronden zorgen voor een hilarisch tafereel midden in het centrum van Antwerpen. Helemaal als de Rat door slimme trucjes de boel loopt te saboteren!

U leert de stad op uw duimpje kennen zoals de Groenplaats en de Grote Markt. Naast het gezamenlijk uitvoeren van de uitdagende opdrachten dient u uiteraard alert en op uw hoede te zijn! Eén van uw medespelers is De Rat!

U gaat de strijd aan tegen elkaar om er uiteindelijk met de hoofdprijs vandoor te gaan. U zult diverse vermakelijk, spannende of gewoon gezellige uitdagingen succesvol moeten afronden maar er is één spelbreker die uw team probeert te ondermijnen: de Rat!

Programma indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Wie is de Rat deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Wie is de Rat deel 2
22.00 - 22.30 Dessert

Inclusief:
  • Begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie verschillende restaurants
  • Teambuilding
  • Materiaal
  • Locatie hartje Antwerpen
  • Prijs voor het beste team en rat
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Excursie in Antwerpen kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan