Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire Dinner Game in Antwerpen

Details over dit uitje

Ontdek Antwerpen met de Empire Dinner Game van Antwerpen Excursies: een hypermodern, virtueel GPS spel, in combinatie met een heerlijk 3-gangen diner.

Deze Empire City Dinner game speelt u niet binnen aan een tafel maar in de frisse buitenlucht. U bent de manager van een gerenommeerd vastgoedkantoor en u moet u in samenwerking met uw team snel uw slag slaan. U moet zoveel mogelijk panden in uw portefeuille zien te krijgen en uw bankrekening zo snel mogelijk laten groeien.

Uw team krijgt meerdere GPS tablets mee. Op uw tablet ziet u een plattegrond van de stad en de locatie van uw teamgenoten, de concurrentie, de gebouwen en nog vele extra’s. Door gebouwen als team in te sluiten komen deze in uw portefeuille, maar let op! Laat u de tegenstander te dichtbij komen dan plundert deze uw bankrekening.

Deze variant is de ideale combinatie van spel en ontspanning, want wij zorgen ervoor dat u niet met een lege maag naar huis gaat. Ondertussen kunt u al uw energie kwijt tijdens dit spannende spel, dat wij halverwege zullen onderbreken om te genieten van een voortreffelijk hoofdgerecht. We sluiten de avond af met een feestelijke prijsuitreiking en een heerlijk nagerecht. Veel plezier!

U kunt ook nog kiezen voor een andere gamevariant, de Crime City Dinner Game.

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • GPS Tablets
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste avond!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Antwerpse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan