Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flikken Dinerspel in Antwerpen

Details over dit uitje

De avond is gevallen, de moordenaar is op de vlucht en de politie heeft jullie nodig om op diverse locaties in het centrum van Antwerpen sporen te vinden. Eerst maar even genieten van een voorgerecht en horen wat er van jullie verwacht wordt. Zijn jullie er klaar voor?

Deze aflevering van Flikken Antwerpen levert ook nog wat spannende competitie op! Jullie gezelschap wordt namelijk verdeeld in verschillende detectiveteams die er elk zelfstandig op uit trekken met een stadskaart en een politiedossier. Jullie spelen dus tegen elkaar én tegen de klok. Het doel is om zo veel mogelijk sporen te achterhalen en aanwijzingen te vinden die jullie verder helpen om uiteindelijk voor 100% de moordenaar te identificeren. Elke aanwijzing leidt weer naar een nieuwe locatie en dus ook naar een ander gerecht.

Uiteindelijk komen jullie bij elkaar in het laatste restaurant. Welk Flikkenteam heeft efficiënt gewerkt en vond de juiste aanwijzingen en sporen? Wie van jullie heeft er echt talent als politierechercheur? Al deze vragen worden vanavond definitief beantwoord. Het beste rechercheteam ontvangt van ons een prachtige hoofdprijs!

Programma indicatie:
18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Flikken deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Flikken deel 2
22.00 - 22.30 Dessert en prijsuitreiking

  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid diner in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Dit uitje kan je ook met een lunch boeken. Kijk dan snel even bij het Flikken lunchspel in Antwerpen.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken, dankzij ons maatwerk!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan