Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Magical Dinner Cruise in Antwerpen

Details over dit uitje

Magisch en oergezellig, dus op z´n Antwerpens! Bij de Magical Dinner Cruise van Antwerpen Excursies vaart u over een van de mooiste rivieren van het land.

Bekijk de stad vanaf de Schelde en geniet van de toverkunsten van onze beroemde magiër. Net even anders dan Rafael van Herck maar even verrassend! Hij betovert, charmeert en vermaakt uw gezelschap op een inspirerende wijze met een spectaculaire en ludieke show. Hij laat u zelfs meedoen aan zijn show!

Deze magiër is één van de grootste talenten op het gebied van spectaculaire toverkunst. Tijdens deze unieke boottocht over de Schelde zult u ontdekken wat hij allemaal in zijn mars heeft. Geniet van het heerlijk diner en bekijk de show vanuit uw stoel.

Laat de rivier langzaam aan u voorbij trekken en val van de ene verbazing in de andere. De magiër laat u al zijn toverkunsten zien. Hij tovert met met ballonnen, jongleert met verschillende attributen, tot slot zet hij uw lachspieren aan het werk!

Dit arrangementen is uitstermate geschikt voor een bedrijfsuitje met klanten of collega's of een uniek uitstapje met vrienden of familie in het hart van Antwerpen. Deze Magical Dinner Cruise overtreft uw stoutste verwachtingen. Veel plezier!

Inclusief:
  • Privé boot
  • Drie gangen diner
  • Optreden van professionele magiër

Wilt u uw eigen Scheldecruise samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! Alles is mogelijk! Neem contact met ons op om uw boottocht te bespreken.

Het minimaal aantal deelnemers voor dit vaararrangement van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan