Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kolonisten van Catan Tablet Dinner Game

Details over dit uitje

Opzoek naar een leuk, spannend en fanatiek spel midden in het centrum van Antwerpen wat combineert is met een 3 gangen Diner. Dan ben je bij Antwerpen Excursies aan het juiste Adres. Met alle plezier organiseren wij dit groepsuitje voor jullie. De kolonisten van Catan kennen jullie misschien wel van het populair bordspel dat meestal aan de keukentafel gespeeld wordt. Wij hebben het spel omgetoverd tot een ‘Real Life’ City game dat in de buitenlucht van hartje Antwerpen gespeeld wordt. Bovendien geniet u van een 3 gangen diner tussen het spel door.

Natuurlijk kan het ook zijn dat jullie nog nooit gehoord hebben van het bordspel dan volgen er hier een aantal spelregels van ons eigen gemaakte versie; als eerste wordt jullie gezelschap verdeeld in diverse teams dat jullie zelf mogen maken of worden gemaakt door onze spelbegeleider. Via de tablets die jullie vooraf gaand het spel krijgen van onze begeleider komen jullie te weten op welke locaties jullie grondstoffen kunnen verzamelen waar jullie uiteindelijk van een kolonie kunnen opbouwen. Je kan ook met ridderkaarten spelen, ontwikkelingskaarten kopen of hele gebieden in het centrum plunderen.

Na het voorgerecht in het eerste restaurant, laten we jullie los in het centrum om de diverse locaties via de tablets op te zoeken. Probeer zo snel mogelijk te zijn, want er is natuurlijk niet genoeg grondstof voor iedereen dus wees de andere teams voor! Ondertussen komen jullie op gezette tijden weer bij elkaar in weer een ander restaurant om even te genieten van een heerlijk hoofdgerecht. In het laatste restaurant wordt pas duidelijk welk team het spel succesvol heeft afgerond en de concurrentie glorieus heeft verpletterd!

Programma-indicatie:

17.00 -18.00 Diner voorgerecht
18.00 -19.00 Kolonisten van Catan deel 1
19.00 -20.00 Diner hoofdgerecht
20.00 -21.00 Kolonisten van Catan deel 2
21.00 -22.00 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid diner in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avontuurlijke groepsuitje van Antwerpen Excursies? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan