Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crime City Tablet Game Shoot Out Dinner in Antwerpen

Details over dit uitje

Waan u een echte crimineel in de stad tijdens de Crime City Shoot Out Dinner van Antwerpen Excursies! Banken beroven, etalages plunderen en nog veel meer.

Van al dat stelen en plunderen wordt u natuurlijk hongerig en daarom laten wij u drie verschillende restaurants bezoeken tussen de bedrijven door. Uw teamleden maken gebruik van GPS om de activiteiten te coördineren en samen de gehele stad leeg te roven.

U en uw handlangers terroriseren het stadscentrum van Antwerpen. Kraak kluizen, verzamel wapens en beroof het andere team. De politie is inmiddels op de hoogte van uw aanwezigheid maar kijkt weg als u ze financieel compenseert.

Deze variant is de ideale combinatie van spel en ontspanning, want wij zorgen ervoor dat u niet met een lege maag naar huis gaat. Ondertussen kunt u al uw energie kwijt tijdens dit spannende spel, dat wij halverwege zullen onderbreken om te genieten van een voortreffelijk hoofdgerecht. We sluiten de avond af met een feestelijke prijsuitreiking en een heerlijk nagerecht. Veel plezier!

U kunt ook nog kiezen voor een andere gamevariant, de Monopolie Dinner Game.

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • GPS Tablets
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste avond!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Antwerpse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan