Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Stand-Up Comedy Diner in Antwerpen

Details over dit uitje

Voor het gezellige Stand-Up Comedy Diner van Antwerpen Excursies nemen wij u mee naar een fantastische locatie in het centrum van de stad Antwerpen.

U geniet niet alleen van overheerlijke gerechten, onze stand-up comedian zal u tijdens dit diner met zijn beste grappen vermaken. Dit evenement is dan ook zeer geschikt voor een leuke avond uit met familie, vrienden of collega's.

Het is een professionele stand-up comedian en u zult u uw best moeten doen om het niet uit te proesten van het lachen.

Het is een heerlijk avondprogramma vol afleiding, verwennerij en buikschuddende verhalen. Uiteraard voorzien van de nodige improvisaties en scherp commentaar op het dagelijkse leven.

Plan uw familie-uitje of een uitstapje met vrienden en vriendinnen samen met Antwerpen Excursies! Vertel on uw wensen , overal valt een mouw aan te passen.

Veel plezier en tot ziens in het door u uitgekozen toprestaurant!

Inclusief
  • Uitgebreid 3-gangen diner naar keuze
  • Professionele Stand-up Comedian
  • Locatie hartje Antwerpen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Antwerpse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan