Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Borrelcruise – Magical Dinnershow in Antwerpen

Details over dit uitje

Magie en borrelen: een gouden mix, gecombineerd in de Borrelcruise – Magical Dinnershow van Antwerpen Excursies. Dat wordt een gezellige avond.

Om lekker te ontspannen begint u de avond met een heerlijke rondvaart. Bij aanvang wordt u van harte welkom geheten bij onze boot met een welkomstdrankje. De cruise duurt zo’n twee uur, lekker dobberend op de Schelde onder het genot van een drankje en een heerlijke amuse. Vervolgens schuift u aan bij een uitstekend restaurant in Antwerpen waar een goochelaar zijn kunsten aan u gaat vertonen!

16.00 – 18.00 Borrelcruise

Op stap in Antwerpen? Reserveer de Borrelcuise-Magical Dinnershow van Antwerpen Excursies, u start met een leuke boottocht over de Schelde, genietend van onze uitgebreide bar met onbeperkt bier en fris. Vanaf het water is de stad Antwerpen nog mooier!

18.00 – 21.00 Magical Dinnershow

Na een lekker drankje aan boord gaat u weer aan land en schuift u aan tafel in een uitstekend Antwerps restaurant. Hier geniet u een heerlijk 3-gangen diner.

Antwerpen Excursies kent de beste artiesten en speciaal voor deze avond hebben we iemand voor u geëngageerd die zich tovenaar noemt. De vertoonde magie en goochelkunsten zijn ongeëvenaard; momenten van verstandsverbijstering worden voortdurend opgevolgd door lachsalvo’s…het ultieme Antwerpse uitstapje!

Programma-indicatie:

16.00 – 18.00: Borrelboot
18.00 – 18.30: Voorgerecht
18.30 – 19.15: Table Magic
19.15 – 19.45: Hoofdgerecht
19.45 – 20.30: Stand up Comedy Magic
20.30 – 21.00: Nagerecht

Inclusief:
  • Privé boot, rondvaart over de Schelde
  • Onbeperkt bier en fris aan boord
  • Locatie hartje Antwerpen
  • Professionele goochelaar
  • Uitgebreid diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Antwerpse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan