Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Popquiz Cruise in Antwerpen

Details over dit uitje

Test uw muziekkennis tijdens de Popquiz Cruise van Antwerpen Excursies voor een feestelijke en muzikale rondvaart over de Schelde.

Deze boot vertrekt vanuit Antwerpen en vaart een schitterend stuk over de rivier terwijl onze quizmaster u de leukste muziekvragen stelt. In anderhalf uur vaart u door de gehele popgeschiedenis, u luistert naar hippe muziekfragmenten en moet af en toe ook nog even nadenken. Deze varende quiz is voor echte muziekliefhebbers die iets te vieren hebben!

U kunt zelf een muziekdecennium van uw voorkeur doorgeven. Kiest u voor de beat en de protest songs van de sixties of de disco, glamrock en de punk van de seventies? Gaat u liever voor de muziek van de jaren 80 met sterren als Madonna en Prince of weet u alles over de Britpop en de grunge van de jaren 90? Uiteraard kunt u de keuze voor een muziekdecennium ook aan de quizmaster overlaten!

Geniet van Antwerpen, het water, de lekkerste hapjes en drankjes en de muziek waar we vroeger met z’n allen naar luisterden en waar we de mooiste herinneringen aan hebben...

Is uw muziekkennis voldoende om de fel begeerde Antwerpen Excursies Pop quiz Muziekbokaal in de wacht te slepen?

Inclusief:
  • Privé boot
  • Quizmaster
  • Quizboekjes en pennen
  • Geweldige prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen Scheldecruise samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! Alles is mogelijk! Neem contact met ons op om uw boottocht te bespreken.

Het minimaal aantal deelnemers voor dit vaararrangement van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan