Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Karaoke Boot in Antwerpen

Details over dit uitje

De Karaoke Boot van Antwerpen Excursies maakt van elk uitje een feest! Stap aan boord van onze rondvaartboot en bekijk de Schelde door een muzikale bril.
Antwerpen Excursies heeft natuurlijk ook diverse andere boottochten, rondvaarten en activiteiten te bieden. Maar deze Karaoke boot is speciaal voor al die feestbeesten die net dat beetje extra gezelligheid en plezier zoeken!

Misschien zit u gewoon niet te wachten op de volgende standaard rondvaart met een professorale gids die eindeloos verhalen vertelt. Logisch! Welnu, Antwerpen Excursies heeft speciaal voor u dit arrangement bedacht: geen gids, geen verhalen en geen anekdotes over oude gebouwen, maar wel heerlijk dobberen in een schuitje èn een hoop lol beleven!

Twee uur varen, ende ster zijn tijdens deze fantastische Karaokeshow! Onder deskundige begeleiding en met behulp van professionele apparatuur zingen u en uw gezelschap de sterren van de hemel!

Durft u het aan? Misschien als we u vertellen dat u onbeperkt gebruik maakt van de Vlaamse bar (inclusief luxe hapjes), trekt dat u over de streep?

En als dàt nog niet lukt, melden wij u nog eventjes dat de winnaar van dit amazing meezing evenement naar huis gaat met een geweldige prijs!

Inclusief:
  • Professionele presentatie
  • Karaoke set
  • Prijsjes
  • Privé boot
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen Scheldecruise samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! Alles is mogelijk! Neem contact met ons op om uw boottocht te bespreken.

Het minimaal aantal deelnemers voor dit vaararrangement van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan