Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Varende Wijndegustatie in Antwerpen

Details over dit uitje

De Varende Wijndegustatie van Antwerpen Excursies is een luxe rondvaartboot, volgeladen met de meest heerlijke wijnen voor u om te proeven.

Wilt u iets meer leren over wijn? Reserveer deze speciale rondvaart en ontdek de lekkerste nationale en internationale wijnen. Ideaal voor bijvoorbeeld uw bedrijfsuitje met klanten of collega´s of als cadeautje aan een echte wijnliefhebber!

Een (inmiddels bevriende) vinoloog heeft ons de kunst van het wijn proeven geleerd en het herkennen van de diverse smaken en druiven waarvan ze zijn gemaakt. Wij zijn zó enthousiast dat we ook u deze ervaring niet willen onthouden!

Dus: een heldere en interessante uitleg over wijnen, herkomst, productieproces, druivenrassen enzovoorts door onze vriend de vinoloog, proeven van een aantal bijzondere wijnen èn heerlijk dobberen op het water van de Schelde.

Wij zijn verkocht!

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Glas prosecco
  • Prachtige wijnen
  • Luxe boot
  • Tafelwater
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen Scheldecruise samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! Alles is mogelijk! Neem contact met ons op om uw boottocht te bespreken.

Het minimaal aantal deelnemers voor dit vaararrangement van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan