Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bingoboot in Antwerpen

Details over dit uitje

Een Bingoboot, wat is dat? Bij Antwerpen Excursies speelt u Bingo op een comfortabel schip, met servicegerichte Bingobabes die lekkere drankjes serveren.

Zo ervaart u de stad vanaf het water en kunt u de mooiste prijzen winnen. Zeer gezellig, geheel op z'n Antwerps en er valt altijd iets te winnen!

Ondertussen speelt u onder leiding van de Bingoboot gastvrouw of -heer een gezellig potje Bingoboot Bingo en wint u misschien wel de befaamde Bingoboot Bingobokaal!

U kunt genieten van het uitzicht, de Bingoboot Bingo en de Bingoboot gastvrouw of -heer, maar ook van de Bingoboot Borrelbar en de Bingoboot Borrelhapjes.

Met andere woorden: Bingo!

Inclusief:
  • Bingo
  • Enthousiaste presentatie
  • Mooie prijsjes
  • Privé boot
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen Scheldecruise samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! Alles is mogelijk! Neem contact met ons op om uw boottocht te bespreken.

Het minimaal aantal deelnemers voor dit vaararrangement van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan