Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Zingend Schip in Antwerpen

Details over dit uitje

U maakt van uw rondvaart één groot muziekfestijn met het ‘Zingend Schip’ van Antwerpen Excursies, met een bijzonder artistieke muzikant als begeleiding, die de leukste deuntjes voorzingt.

Het is natuurlijk wel de bedoeling dat u zelf zo af en toe ook een liedje meezingt! Deze boottocht over de Schelde is ideaal voor elk feestje of partijtje dat net dat beetje extra nodig heeft, één of liever twee gangmakers die enthousiasmeren!

Hij zet geheel de toon en begeleidt u op geheel eigen wijze, maar ù zingt wel mee! Of u dat nu doet als een nachtegaaltje of als een verstokte roker; aan boord van dit Meezingschip doet u het met z´n allen; het schip is immers onzing(k)baar!

Dien verzoekjes in, dans en zing lekker mee en geniet van deze oergezellige boottocht over de Schelde.

Nadat u het zingend schip hebt verlaten, zult u nog uren en misschien wel dagen in uw hoofd blijven meedeinen op de klanken van de muziek.

Inclusief:
  • Entertainment
  • Songtekstboekjes
  • Privé boot
  • Bediening
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen Scheldecruise samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! Alles is mogelijk! Neem contact met ons op om uw boottocht te bespreken.

Het minimaal aantal deelnemers voor dit vaararrangement van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan