Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Cocktail Cruise in Antwerpen

Details over dit uitje

Zin in een ontspannen boottocht over de Schelde? Wat dacht u van de speciale Cocktail Cruise van Antwerpen Excursies? Stap aan boord van onze varende cocktail workshop.

Leer alles over de speciale mixen en smaken van diverse internationale exotische drankjes.

Met schitterend uitzicht over de Schelde tijdens dit een gezellige uitje voor familie en vrienden!

Tijdens deze twee uur durende cruise krijgt u een volledige workshop cocktail shaken en leert u de cocktails maken als een professional.

Na een korte theoretische inleiding en een demonstratie is het tijd om zelf aan de slag te gaan. U leert in een aantal stappen uw eigen cocktail te shaken. Hilarische momenten worden afgewisseld met serieuze shake-acties. Al snel voelt u zich een volleerd cocktailshaker en bent u er klaar voor om het thuisfront te verrassen met uw eigen mix.

Prachtige vergezichten over de rivier en lekkere cocktails maken tijdens een ontspannen cruise, een onvergetelijk moment met familie, vrienden of de collega´s!

Inclusief:
  • Privé boot
  • Cocktails
  • Vakkundige begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen Scheldecruise samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! Alles is mogelijk! Neem contact met ons op om uw boottocht te bespreken.

Het minimaal aantal deelnemers voor dit vaararrangement van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan