Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Dinner Cruise in Antwerpen

Details over dit uitje

Op zoek naar een heerlijk dinerbuffet en een gezellige rondvaart? De Dinner Cruise van Antwerpen Excursies is de ideale mix van culinair en Bourgondisch ontspannen.

U gaat de Schelde eens van een hele andere kant bekijken. Voor dit uitje met vrienden of familie kunt u zelf een dinerbuffet naar wens selecteren. Onze rondvaartboot laat u de pinkelende lichtjes van Antwerpen zien vanaf het water. Even lekker tot rust komen op het water!

Terwijl u over de prachtige Schelde glijdt, wordt u bediend door professionele obers en geniet u van heerlijke spijzen en dranken. Mmmm, dà’s echte verwennerij!

Voor iedere man, vrouw of groep die Antwerpen écht wil beleven

Inclusief:
  • Privé boot
  • Uitgebreid dinerbuffet naar keuze
  • Bediening aan boord
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen Scheldecruise samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! Alles is mogelijk! Neem contact met ons op om uw boottocht te bespreken.

Het minimaal aantal deelnemers voor dit vaararrangement van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan