Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Floating Comedy Show in Antwerpen

Details over dit uitje

Lachen, luxe en Vlaamse gezelligheid tijdens de Floating Comedy Show van Antwerpen Excursies. Deze boottocht brengt u al snel in een opperbeste stemming.

U ziet de Schelde langzaam voorbij trekken en in de verte het mooie Antwerpen. Geniet van wervelend top-entertainment: bekende comedians brengen uw gezelschap in hogere sferen. Maak gebruik van onze Vlaamse bar waar diverse hapje en een drankjes te verkrijgen zijn!

Deze professionele comedians vertellen gegarandeerd geen flauwe grappen of oude matrozenmoppen! Anders gaan ze gelijk overboord!

Ondertussen vaart de kapitein over de rivier en lacht hij gewoon lekker mee! Puur dobberend topentertainment van het hoogste niveau dus!

Heerlijk varen en lachen tegelijk! De Floating Comedy Show van Antwerpen Excursies is altijd goed om alle humeuren en temperamenten dusdanig op te kalefateren zodat u er weer een tegen kan! Reserveer de Floating Comedy Show en stap geheel mentaal verfrist op de kade!

Inclusief:
  • Professionele comedian
  • Privé boot
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen Scheldecruise samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! Alles is mogelijk! Neem contact met ons op om uw boottocht te bespreken.

Het minimaal aantal deelnemers voor dit vaararrangement van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan