+32 3 808 15 58
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit

Kies uit 4 dinershows in Antwerpen

Voor de groep die niet zo veel zin heeft in een standaard diner raden wij zeker een dinershow in Antwerpen aan! Een standaard diner is natuurlijk een goed moment om even met elkaar bij te kletsen, maar soms wilt u iets meer gezelligheid en sfeer. Dat kan een dinershow u geven! Ontdek onze diverse dinershows in Antwerpen en kies een dinershow die past bij uw groep. Uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Stel al uw vragen aan Nicky!
Filter
Budget
350
Aantal personen
Type uitje
4 uitjes gevonden
Pagina 1 van 1
Filter
  • Dinershows
  • Verwijder alle filters

Onvergetelijke dinershow in Antwerpen

Een dinershow in Antwerpen zorgt voor een avond vol vermaak. Het is daarom een super leuk uitje met vrienden, familie of collega’s. Sommige van onze dinershows zijn interactief en zijn in de vorm van een spel. Dit is bijvoorbeeld het geval bij het popquiz diner. Terwijl jullie genieten van een 3-gangen diner stelt onze quizmaster jullie vragen over muziek. Dat beloofd een gezellige en sfeervolle avond te worden!

Zijn jullie niet zo van de spelletjes, maar willen jullie wel een avond met vermaak? Kies dan voor het Stand-Up Comedy Diner in Antwerpen. In hartje Antwerpen zullen jullie genieten van heerlijke gerechten, terwijl de stand-up comedian jullie met zijn of haar beste grappen zal vermaken.

Dinershow Antwerpen op maat

Een dinnershow in Antwerpen is een geweldig uitje voor een groep die houdt van gezelligheid. Heb je een ander uitje in gedachte dan wat je op onze website kunt vinden? Neem dan contact met ons op voor een dinershow op maat. U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen en wij gaan aan de slag voor een geweldige dinershow op maat. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen over een dinnershow in Antwerpen. Onze medewerkers zorgen ervoor dat u een onvergetelijke avond zal beleven.

Service van Antwerpen Excursies

Heeft u vragen over een dinershow in Antwerpen? Zoals de mogelijkheid om a la carte te eten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Weet u al zeker dat uw gekozen dinershow perfect is voor uw groep? Vraag dan direct een offerte aan. Wij zorgen ervoor dat u een onvergetelijke avond gaat beleven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan