Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Popquiz Dinner

Details over dit uitje

De Pop quiz Dinner van Antwerpen Excursies staat op ons programma. Wanneer u wilt genieten van lekker eten en leuke hits, dan zit u hier aan het goede adres.

Onze Quizmaster die staat te popelen om te beginnen, begeleid u tijdens deze quiz terwijl u tussendoor geniet van een heerlijk 3-gangen diner.

Natuurlijk wordt er bepaald in overleg welke jaartallen u aan bod wilt laten komen. Want de laatste hit van de Blue Diamonds is misschien een beetje teveel van het goede.

Muziek van vroeger is natuurlijk leuk, maar het moet wel in de smaak vallen! U heeft keuze uit diverse jaartallen. Hierbij kunt u denken aan muziek uit de 90ties, maar ook uit de 80ties of wellicht nog verder terug. Tijdens deze quiz geniet u van typische Antwerpse gerechten terwijl uw gezelschap ondertussen vermaakt wordt met de verschillende hits en ludieke vragen hierover. Hieronder ziet u de mogelijkheden:

- 60's & 70's
- 80's & 90's
- 2000 tot nu
- Vlaamse meezingers
- Divers

Laat zien hoeveel u daadwerkelijk weet van popgroepen en bands zoals Queen, Maroon 5, Kaiser Chiefs en andere artiesten. De vragen en muzieknummers worden op u afgevuurd door onze eigen enthousiaste Quizmaster.

Inclusief:
  • Popquiz
  • Enthousiaste begeleiding door een enthousiaste quizmaster
  • 3-gangen diner
  • Locatiehuur
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Antwerpse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan