+32 3 808 15 58
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit

Vergaderen in het stadsmagazijn bij Antwerpen

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Vergaderen in het stadsmagazijn bij Antwerpen

Antwerpen Excursies biedt u een fantastische vergaderarrangement in het hart van Antwerpen. Het Stadsmagazijn is een gezellig en comfortabel ontmoetingscentrum in het Schipperskwartier, een bruisende wijk in het kloppend hart van de stad.

Antwerpen Excursies biedt u een fantastische vergaderarrangement in het hart van Antwerpen. Het Stadsmagazijn is een gezellig en comfortabel ontmoetingscentrum in het Schipperskwartier, een bruisende wijk in het kloppend hart van de stad.

Het gebouw kent een aantal prachtige ruime vergaderzalen voorzien van alle gemakken. Na uw vergadersessie neemt één van onze professionele gidsen u mee voor een uniek stadswandeling waarna u heerlijk dineert in een gezellig restaurant in het centrum.

9.00 - 16.00 Volledig dagprogramma

U wordt 's-ochtends ontvangen met koffie en thee in het Stadsmagazijn waarna u vergadert tot het middaguur. Wij serveren voor u een uitstekende broodjeslunch waarna u nog een paar uur doorbrengt samen met businesspartners of collega's.

16.00 - 18:00 Stadswandeling

Uw gezelschap wordt door één van onze professionele stadsgidsen meegenomen voor een pittoreske stadswandeling en ontdekkingsreis door de stad Antwerpen. Tijdens deze rondleiding voorziet onze gids u van allerlei schitterende anekdotes over de diverse monumenten en markante gebouwen waar u langs wandelt.

18.00 - 20:00 Diner

Vervolgens leveren wij uw gezelschap af bij één van Antwerpen bekendste gastronomische adressen waar u geniet van een voortreffelijk diner.

Dit uitje is ook te boeken met de workshop Tango. Interesse? Kijk dan even bij
Vergaderen en Tango dansen in Antwerpen!

Inclusief:
  • Huur vergaderzaal stadsmagazijn (max. 70 personen)
  • Broodjeslunch
  • Stadswandeling centrum Antwerpen o.l.v. professionele gids
  • Diner

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Voor een compleet vergaderarrangement op maat is het handig dat u vooraf alle details bespreekt.

Uw wensen staan bij ons altijd voorop! Bij Antwerpen Excursies passen we uw vergaderarrangement heel makkelijk (buiten de vastgestelde tijden van vergadersessies om) aan volgens uw specifieke wensen. U kunt uw arrangement oneindig variëren en afwisselen met andere rondleidingen, puzzeltochten, borrels en diverse andere gezellige activiteiten. Informeer naar alle mogelijkheden!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige vergaderarrangementen en uitjes in en rondom Antwerpen.

Worden de uitjes alleen in de Vlaamse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken namelijk meerdere talen. Vrijwel alle excursies, uitjes, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in andere talen worden gereserveerd, bijvoorbeeld Frans, Duits, Engels, etc.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan zeker! Wij kopen onze arrangementen in voor het minimaal aantal deelnemers (die op de website vermeld staan), we verzoeken u dan wel om dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg altijd van te voren met ons!
Waar in Antwerpen starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. Onze medewerkers van Antwerpen Excursies zullen u altijd vooraf op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Wij kunnen via onze systemen meteen zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de gewenste datum en tijdstip. Indien dit het geval is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, op deze manier voorkomt u mogelijke teleurstellingen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u helemaal zelf! Dit kan wel deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen op ùw gewenste tijdstip!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Antwerpen Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen die door de kant samengesteld worden, we passen het programma volledig aan op uw specifieke wensen. Vandaar kunnen geen andere deelnemers aan de arrangementen meedoen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Zeker Weten! Ook als het weer een beetje tegenzit dan gaan we gewoon de stad in! Het is mogelijk om eventueel regenponcho’s en paraplu’s voor u te regelen of even langer te blijven hangen in een kroeg. Antwerpen is ook prachtig als het een beetje regent, geloof dat maar van ons!
Hoe komen wij van punt A naar B?
De gidsen van Antwerpen Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere tijdens onze Rondleidingen en andere Arrangementen (tenzij er maar een paar meter tussen zit…). U ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt en hoe u op die plek moet komen.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Antwerpen Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar dan dienen deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Daarnaast stelt de fiscus als voorwaarde dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Antwerpen Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijk en vrijblijvend voorstel voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan. Indien het uitje binnen 14 dagen na het versturen van de factuur plaatsvindt dan vragen we u voor het uitje de betaling te voldoen.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan