Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vergaderen Kasteel Rivierenhof bij Antwerpen

Details over dit uitje

Vergaderen in Kasteel Rivierenhof in Antwerpen is een belevenis op zich. Het 130 hectare grote provinciale groendomein Rivierenhof is een prachtige locatie voor uw speciale vergaderarrangement bij Antwerpen Excursies. Het classicistische kasteel is modern ingericht en biedt tevens voortreffelijke gastronomische mogelijkheden. Aansluitend gaat u heerlijk dineren op één van onze comfortabele rondvaartboten die van alle gemakken voorzien is.

9.00 - 18.00 Dagprogramma inclusief lunch

Uw complete gezelschap wordt ontvangen met verse koffie en thee waarna u tot de lunch ontspannen de tijd neemt voor uw businessmeeting. Tijdens de lunch kunt u genieten van een broodjeslunch, een dagschotel of een maaltijd van de kaart. Na de lunch vertrekt u weer naar de vergaderzaal.

18.00 - 22.00 Diner Cruise over de Schelde

Tijdens deze heerlijke cruise over de Schelde geniet u samen met uw businesspartners of collega's van een voortreffelijk 3-gangen diner en een lekker glaasje fris of wijn.

Uiteraard kunt u ook vanaf de middag een vergaderarrangement boeken. Na uw korte vergadersessie nemen wij u mee aan boord van ons comfortabele schip en varen wij u een paar uur over de Schelde. Tijdens de rondvaart serveren wij u een compleet 3-gangen diner.

Inclusief:
  • Huur vergaderzaal Kasteel Rivierenhof
  • Lunch à la carte of broodjeslunch, s.v.p. vooraf bespreken
  • Rondvaart over de Schelde
  • 3-gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Voor een compleet vergaderarrangement op maat is het handig dat u vooraf alle details bespreekt.

Uw wensen staan bij ons altijd voorop! Bij Antwerpen Excursies passen we uw vergaderarrangement heel makkelijk (buiten de vastgestelde tijden van vergadersessies om) aan volgens uw specifieke wensen. U kunt uw arrangement oneindig variëren en afwisselen met andere rondleidingen, puzzeltochten, borrels en diverse andere gezellige activiteiten. Informeer naar alle mogelijkheden!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige vergaderarrangementen en uitjes in en rondom Antwerpen.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan