Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Statig Vergaderen Salon Magnus in Antwerpen

Details over dit uitje

Ontspannen en klassiek vergaderen doet u bij Salon Magnus aan het Albertpark in Antwerpen. De balkonzaal, salonzalen en feestzaal van dit chique herenhuis bieden een heerlijke rustige ambiance in het hart van de stad. Via Antwerpen Excursies boekt u een volledig verzorgde dag vergaderen inclusief speurtocht en rondleiding met als hoofdonderwerp de grote Vlaamse schilder Peter Paul Rubens.

Antwerpen Excursies verzorgt in samenwerking met Salon Magnus de volledige catering van uw vergaderarrangement. Even heerlijk Bourgondische lunchen tussen de bedrijven door is een groot genot. In de namiddag legt één van onze enthousiaste begeleiders uw gezelschap uit wat de speurtocht door het leven van Peter Paul Rubens precies gaat betekenen, wat u allemaal gaat bekijken en welke interessante en boeiende vragen u onderweg zult moeten beantwoorden.

15.00 - 17.00 Rubensspeurtocht Antwerpen

Op elke straathoek in het centrum is wel een verhaal over zijn opdrachtgevers en zijn inspiratie te vertellen. Peter Paul Rubens leefde van 1577 tot 1640. In die tijd heeft hij een gigantische collectie barokke schilderijen geproduceerd. Hij was tevens diplomaat en staat inmiddels te boek als iemand die Rembrandt naar de kroon stak. Een groot kunstenaar en virtuoos, geridderd door meerdere Koningen en grondlegger van de Antwerpse School.

Tijdens deze speurtocht en ontspannen stadswandeling gaat u in teams of koppels aan de hand van een routekaart en aantal door ons opgestelde vragen het centrum van Antwerpen verkennen. Het beste team dat de door opgestelde vragen over de beroemde schilder het best heeft beantwoord krijgt van ons een mooie prijs mee naar huis.

Inclusief:
  • Huur Salon Magnus
  • Professionele catering
  • Diverse zalen beschikbaar
  • Stadswandeling en Rubensspeurtocht

Optioneel:

- Borrel

Uw wensen staan bij ons altijd voorop! Bij Antwerpen Excursies passen we uw vergaderarrangement heel makkelijk (buiten de vastgestelde tijden van vergadersessies om) aan volgens uw specifieke wensen. U kunt uw arrangement oneindig variëren en afwisselen met andere rondleidingen, puzzeltochten, borrels en diverse andere gezellige activiteiten. Informeer naar alle mogelijkheden!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan