+32 3 808 15 58
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit

Statig Vergaderen Salon Magnus in Antwerpen

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Statig Vergaderen Salon Magnus in Antwerpen

Ontspannen en klassiek vergaderen doet u bij Salon Magnus aan het Albertpark in Antwerpen. De balkonzaal, salonzalen en feestzaal van dit chique herenhuis bieden een heerlijke rustige ambiance in het hart van de stad. Via Antwerpen Excursies boekt u een volledig verzorgde dag vergaderen inclusief speurtocht en rondleiding met als hoofdonderwerp de grote Vlaamse schilder Peter Paul Rubens.

Antwerpen Excursies verzorgt in samenwerking met Salon Magnus de volledige catering van uw vergaderarrangement. Even heerlijk Bourgondische lunchen tussen de bedrijven door is een groot genot. In de namiddag legt één van onze enthousiaste begeleiders uw gezelschap uit wat de speurtocht door het leven van Peter Paul Rubens precies gaat betekenen, wat u allemaal gaat bekijken en welke interessante en boeiende vragen u onderweg zult moeten beantwoorden.

15.00 - 17.00 Rubensspeurtocht Antwerpen

Op elke straathoek in het centrum is wel een verhaal over zijn opdrachtgevers en zijn inspiratie te vertellen. Peter Paul Rubens leefde van 1577 tot 1640. In die tijd heeft hij een gigantische collectie barokke schilderijen geproduceerd. Hij was tevens diplomaat en staat inmiddels te boek als iemand die Rembrandt naar de kroon stak. Een groot kunstenaar en virtuoos, geridderd door meerdere Koningen en grondlegger van de Antwerpse School.

Tijdens deze speurtocht en ontspannen stadswandeling gaat u in teams of koppels aan de hand van een routekaart en aantal door ons opgestelde vragen het centrum van Antwerpen verkennen. Het beste team dat de door opgestelde vragen over de beroemde schilder het best heeft beantwoord krijgt van ons een mooie prijs mee naar huis.

Inclusief:
  • Huur Salon Magnus
  • Professionele catering
  • Diverse zalen beschikbaar
  • Stadswandeling en Rubensspeurtocht

Optioneel:

- Borrel

Uw wensen staan bij ons altijd voorop! Bij Antwerpen Excursies passen we uw vergaderarrangement heel makkelijk (buiten de vastgestelde tijden van vergadersessies om) aan volgens uw specifieke wensen. U kunt uw arrangement oneindig variëren en afwisselen met andere rondleidingen, puzzeltochten, borrels en diverse andere gezellige activiteiten. Informeer naar alle mogelijkheden!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Worden de uitjes alleen in de Vlaamse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken namelijk meerdere talen. Vrijwel alle excursies, uitjes, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in andere talen worden gereserveerd, bijvoorbeeld Frans, Duits, Engels, etc.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan zeker! Wij kopen onze arrangementen in voor het minimaal aantal deelnemers (die op de website vermeld staan), we verzoeken u dan wel om dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg altijd van te voren met ons!
Waar in Antwerpen starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. Onze medewerkers van Antwerpen Excursies zullen u altijd vooraf op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Wij kunnen via onze systemen meteen zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de gewenste datum en tijdstip. Indien dit het geval is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, op deze manier voorkomt u mogelijke teleurstellingen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u helemaal zelf! Dit kan wel deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen op ùw gewenste tijdstip!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Antwerpen Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen die door de kant samengesteld worden, we passen het programma volledig aan op uw specifieke wensen. Vandaar kunnen geen andere deelnemers aan de arrangementen meedoen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Zeker Weten! Ook als het weer een beetje tegenzit dan gaan we gewoon de stad in! Het is mogelijk om eventueel regenponcho’s en paraplu’s voor u te regelen of even langer te blijven hangen in een kroeg. Antwerpen is ook prachtig als het een beetje regent, geloof dat maar van ons!
Hoe komen wij van punt A naar B?
De gidsen van Antwerpen Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere tijdens onze Rondleidingen en andere Arrangementen (tenzij er maar een paar meter tussen zit…). U ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt en hoe u op die plek moet komen.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Antwerpen Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar dan dienen deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Daarnaast stelt de fiscus als voorwaarde dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Antwerpen Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijk en vrijblijvend voorstel voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan. Indien het uitje binnen 14 dagen na het versturen van de factuur plaatsvindt dan vragen we u voor het uitje de betaling te voldoen.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan