Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Feestelijk vergaderen en Tango dansen in Antwerpen

Details over dit uitje

Antwerpen Excursies combineert tijdens dit vergaderarrangement in het Stadsmagazijn van Antwerpen het nuttige met het feestelijke. Na uw vergadersessies wordt u door onze tango-instructeurs en -instructrices onderworpen aan een proeve van bekwaamheid in de meest beroemde dans van Argentinië. Het programma voor dit gezellige vergaderarrangement ziet er alsvolgt uit:

9.00 - 16.00 Vergaderarrangement Stadsmagazijn Antwerpen

Het stadsmagazijn is een gezellig en comfortabel ontmoetingscentrum in het Schipperskwartier, een bruisende wijk in het kloppend hart van Antwerpen. Het gebouw kent een aantal prachtige ruime vergaderzalen voorzien van alle gemakken. Rond het middaguur serveren wij u een voortreffelijke broodjeslunch waarna u nog een paar uur doorbrengt met collega's of businesspartners.

16.00 - 18.00 Tangoworkshop

Niks is beter dan een feestelijk intermezzo om lichaam en geest te ontspannen tijdens dit dagarrangement. Deze workshop Tango is zeer geschikt voor beginners die het speciale ritme van de Argentijnse Tango willen ontdekken. Door een paar oefeningen en een korte inleiding wordt u klaargestoomd voor het echte werk en kunt u een reis boeken naar Buenos Aires voor de vervolgcursus!

18.00 - 20.00 Diner Argentijns steakrestaurant

Omdat u nu toch al geheel in de stemming bent, nemen wij u meer naar een voortreffelijk Argentijns steakrestaurant waar u gezellig bij kunt praten en de dag besluit met het beste dat Argentinië u te bieden heeft. Het Argentijnse grillrestaurant Baires, gelegen in de hippe Volkstraat van Antwerpen, is zonder meer de perfecte locatie om een heerlijk stuk Argentijns rundvlees van de beste kwaliteit te nuttigen.

Inclusief:
  • Huur vergaderzaal stadsmagazijn (max. 70 personen)
  • Broodjeslunch
  • Workshop Tango onder enthousiaste begeleiding
  • Diner gezellig Argentijns steakrestauran

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Voor een compleet vergaderarrangement op maat is het handig dat u vooraf alle details bespreekt.

Uw wensen staan bij ons altijd voorop! Bij Antwerpen Excursies passen we uw vergaderarrangement heel makkelijk (buiten de vastgestelde tijden van vergadersessies om) aan volgens uw specifieke wensen. U kunt uw arrangement oneindig variëren en afwisselen met andere rondleidingen, puzzeltochten, borrels en diverse andere gezellige activiteiten. Informeer naar alle mogelijkheden!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige vergaderarrangementen en uitjes in en rondom Antwerpen.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan