Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pain Game in Antwerpen

Details over dit uitje

Een superspannend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Antwerpen organiseren? De Pain Game van Antwerpen Excursies is het ultieme spelprogramma voor groepen vrienden en collega's die hun zenuwen eens goed uit willen testen. Het spel wordt gespeeld in teams en elk team zal na drie foute antwoorden een zeer uitdagend, smerig of vies klusje moeten opknappen. Wie van jullie kan zijn zenuwen in bedwang houden?

Met een paint-gun op je blote bovenlijf laten schieten, zweepklappen, kaarsen uitdoven op een lichaamsdeel, het zijn maar een paar voorbeelden van uitdagingen die je kunt verwachten. De Pain Game is niet geschikt voor angsthazen, wel hét geschikte spelprogramma om eens al je fobieën uitgebreid te testen.

We nemen tussendoor even een kleine pauze voor een lunch, drankje of biertje en gaan door met de volgende ronde. Het beste team gaat naar huis met een prachtige prijs. Maar wie er ook wint, deelname is naar onze mening al een high five waard! De Pain Game is geen 'gevaar voor de volksgezondheid', het moet wel leuk blijven natuurlijk!

Combineer deze Pain Game van Antwerpen Excursies met andere spelprogramma's of themafeesten voor een compleet vrijgezellenfeest, groepsuitje of bedrijfsuitje in Antwerpen! Even ontspannen bijkomen van dit enerverende spelprogramma? Wat dachten jullie van een lekker diner? Alles is mogelijk!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor dit sensationele spelprogramma van Antwerpen Excursies kan je natuurlijk geheel zelf bepalen, mits je bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere originele spelprogramma's in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan