Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get the Picture fotopuzzeltocht in Antwerpen

Details over dit uitje

De stad op een originele manier verkennen? De Get the Picture fotopuzzeltocht van Antwerpen Excursies maakt elke amateurfotograaf en avonturier vrolijker.

Bezoek de mooie binnenstad van Antwerpen en leg alle verrassende monumenten vast op de gevoelige plaat. Het is een speurtocht in combinatie met een stadswandeling, een heerlijk uitstapje in de mooiste stad van Vlaanderen.

Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams en onze vakkundige begeleiders leggen alles tot in detail uit. U krijgt een routekaart en verschillende opdrachten mee. U kunt bonuspunten verdienen als u bijvoorbeeld een BV's fotografeert, de burgemeester op foto weet te zetten of een vlaai op een originele wijze portretteert (dat moet niet al te moeilijk zijn).

Onze professionele jury kiest vervolgens de winnaar die er met de 'Get the Picture' hoofdprijs vandoor gaat! Na afloop krijgt u alle foto’s digitaal toegestuurd.

Geniet van deze pittoreske speurtocht door de mooiste stad van Nederland en maak de mooiste foto’s! En niet alleen van uw vriend of vriendin natuurlijk! Veel plezier!

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Vakkundige begeleiding
  • Een camera voor elk team
  • Alle filmbestanden worden digitaal nagestuurd
  • Teambuilding
  • 1 drankje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze speurtocht van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan