Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou van Kerstmis Quiz in Antwerpen

Details over dit uitje

Houdt u van spelletjes en gezelligheid? Boek dan nu deze excursie met familie, vrienden of collega's!
Deze editie van het bekende tv-programma, de 'Ik Hou van de Kerst quiz' van Antwerpen Excursies, maakt uw Kerst en winter helemaal goed.

Het is een variant op het gezellige ‘Zot van Vlaanderen’ zoals u het waarschijnlijk wel op tv hebt gezien, maar dan lekker winters en met een versierde kerstboom!

Of u nu met vrienden of met collega's tijdens een bedrijfsfeest een gezellige middag of avond wilt hebben, wij zorgen ervoor dat u zich geen moment zult vervelen. ‘Christmas is in the air’!

U gaat leuke liedjes raden van bijvoorbeeld Clouseau en Eddy Wally. Tijdens ‘Ik hou van de Kerst’ staat alles in het teken van de Kerst. Kent u alle kerstfeitjes en de Belgische en Internationale kersthits? Aan het einde van het spelprogramma bent u een ware kerstsong-kenner!

Uw gezelschap wordt opgedeeld in strijdende teams, waarvan er eentje naar huis gaat met de hoofdprijs. Winnen is leuk, maar meedoen is natuurlijk nog veel belangrijker. Wij zorgen ervoor dat u helemaal in de kerststemming komt! Ho, ho, ho…..

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Rad
  • Kerstattributen
  • Prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Antwerpen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Prijs:

10 - 20 personen € 27,50 p.p. excl. BTW

20 - > personen € 25,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Bij Antwerpen Excursies kunt u dit spel uitstekend combineren met andere activiteiten. Wat dacht u van een leuke rondvaart of een workshop. Een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Niets is onmogelijk!

Het minimaal aantal deelnemers voor dit spelprogramma van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan