Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Winter Game in Antwerpen

Details over dit uitje

Wilt u graag iets heel anders doen dan wat u normaal doet? Het is ‘crazy’ en er zit een heerlijk diner bij: de Crazy Winter Game van Antwerpen Excursies.

Wat gaat er gebeuren? De Crazy Winter Game in Antwerpen brengt u naar maar liefst drie verschillende Restaurants die u helemaal zelf mag uitzoeken.

Tijdens dit evenement wordt uw gezelschap opgedeeld in verschillende teams (bestaande uit 5 tot 8 personen per team), die samen leuke opdrachten moeten gaan uitvoeren.

U krijgt van ons een filmcamera mee, zodat uw fratsen tussen Kerst en Oud en Nieuw nog eventjes kunnen worden getoond. Misschien laten we u even de kerstman spelen op de Groenplaats of laten we u een kerstboom optuigen in een echte Antwerps café, alle opdrachten zijn in ieder geval zeldzaam en uniek te noemen!

Tussen het voor-, hoofd- en nagerecht door beleeft u dus een ludiek opdrachtenspel en zult u alles op alles moeten zetten om de Crazy Christmas Hoofdprijs in de wacht te slepen. Tijdens het nagerecht zal onze spelbegeleider het winnende team bekend maken!

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Vakkundige begeleiding
  • Filmcamera’s tijdens het spel
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Filmbestanden na afloop digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 7,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruik maken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u tijdens uw kerstdagen niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Antwerpen Excursies gebruikt cookies voor optimale performance.Lees meer