Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Winter Wandeling in Antwerpen

Details over dit uitje

Wilt u Antwerpen op een magische manier ontdekken tijdens de koudere dagen? Maak dan een knusse wandeling in de sneeuw door de stad Antwerpen, met familie, vrienden of collega’s? In de Winter Wandeling met gids van Antwerpen Excursies ziet u de stad vanuit een nieuw perspectief.

Een professionele gids brengt u vanaf bijvoorbeeld van de Grote Markt naar de mooiste plekken van de stad. Denk bijvoorbeeld eens aan de het MAS, Stadhuis en de Kathedraal.

Als jullie ongeveer op de helft van de wandeling zijn, gaan jullie samen met de gids naar een gezellige kroeg in het centrum van de stad. Heerlijk, even opwarmen met een kop warme chocomelk met slagroom of glühwein.

Geniet van deze schitterende Winter Wandeling! Het is ook mogelijk om vooraf te lunchen of een uitgebreid drie gangen menu te eten in één van de leuke restaurants die in Antwerpen liggen. Heeft u misschien een specifieke wens tijdens deze wandeling? Vertel dan uw wensen aan de enthousiaste medewerkers van Antwerpen Excursies! Wij wensen u veel plezier!

Inclusief:
  • Vakkundige gids
  • Warme chocolademelk of een glas glühwein
  • Te boeken op iedere dag en ieder tijdstip.

Prijs:

10 – 14 personen € 18,50 p.p. excl. BTW
15 – > personen € 16,00 p.p. excl. BTW

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal deelnemers te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Antwerpen Excursies gebruikt cookies voor optimale performance.Lees meer