Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Tai Chi in Antwerpen

Details over dit uitje

Met de Workshop Tai Chi van Antwerpen Excursies ontdekt u innerlijke kracht waarvan u het bestaan nog niet wist, heft u innerlijke blokkades op en beweegt u als herboren. Zeer geschikt voor groepen of teams die een groepsuitje in Antwerpen willen combineren met een actieve ontspanningstherapie. Deze van oudsher in China ontdekte meditatie- en bewegingstechniek laat uw lichaamsenergie weer stromen en maakt dat u zich volledig ontspant.

Uw Tai Chi instructeur voor deze workshop verbleef zelf twee jaar in de Volksrepubliek China, waar hij zich verdiepte in Tai Chi, Qigong, Chinese Geneeskunde en de Chinese taal. Door middel van vijf opeenvolgende stappen laten we de energie stromen en ontdekt iedereen meer over zichzelf.

De workshop biedt ieder gezelschap een krachtige, stapsgewijze techniek om steeds meer voeling te krijgen met het diepste potentieel, om herwonnen levenskracht in te zetten in het dagelijks leven en in de relaties met anderen.

Inclusief:
  • Professionele begeleiding door erkende Tai Chi leermeester
  • Fascinerende ontspanningsoefeningen
  • Gezellige locatie hartje Antwerpen, binnen of buiten
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De workshops van Antwerpen Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Antwerpen Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u deze workshop combineren met een lekkere lunch, gezellige rondleiding of sportief spelprogramma? Bij ons is alles mogelijk!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan