Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Schermen in Antwerpen

Details over dit uitje

En Garde!! Met de Workshop Schermen van Antwerpen Excursies begeeft u zich in de deftige arena van de deftige hoge adel van Antwerpen, waar geciviliseerd gevochten werd met floret, degen of sabel. Alle deelnemers van deze sportieve en energieke workshop krijgen eerst nauwgezet uitleg over hun persoonlijke uitrusting; het vest, masker en de handschoen. Daarna besteden we aandacht aan de diverse schermtechnieken en strategieën.

Deze workshop is uitstekend geschikt voor bedrijfsuitjes of evenementen in groepsverband. De workshop heeft zeer zeker ook een competitief element.

Een schermduel is enerverende topsport, dat ontdekt u als uw gezelschap tegen een ander team zal moeten strijden om de eer en glorie van Vlaanderen. Soepel voetenwerk wordt gecombineerd met het aanvoelen van de zwaktes van de tegenstander. Maak gebruik van de net geleerde aanval- en verdedigingstechnieken en zorg ervoor dat u uw opponent alle hoeken van de piste laat zien. Bij het begin en het einde van elke wedstrijd tijdens deze workshop groeten de schermers elkaar, de scheidsrechter en het publiek.

Stap de schermpiste op met vertrouwen en bravoure! Nog even en u kunt zich opgeven voor de Olympische kampioenschappen. Maar voordat het zover is, gewoon blijven oefenen! Veel plezier!

Inclusief:
  • Professionele begeleiding door scherminstructeurs
  • Individuele competitie en groepscompetitie
  • Veiligheidskleding en instructie
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Deze workshop is excl. de zaalhuur.

De workshops van Antwerpen Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Antwerpen Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u deze workshop combineren met een lekkere lunch, gezellige rondleiding of sportief spelprogramma? Bij ons is alles mogelijk!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan