Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietspuzzeltocht in Antwerpen

Details over dit uitje

Doe mee met Antwerpen Excursies’ fietspuzzeltocht, een leuke fietstocht in en om het centrum, om Antwerpen eens echt te ontdekken!

Niet alleen de Schelde maar tal van mooie monumenten, musea en parken liggen zij aan zij in de mooiste stad van Vlaanderen. Van de grote markt tot aan het Steen, alles is prima op de fiets te bekijken.

In groepen van maximaal 8 deelnemers puzzelt u zich langs de meest prachtige plekjes van Antwerpen. U pendelt per fiets langs het Rubenshuis, bekijkt het Museum aan de Stroom, stopt even bij de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal alsmede de grote Markt met het stadhuis en het schitterende standbeeld van Silvius Brabo. Antwerpse bezienswaardigheden die u altijd moet bekijken tijdens uw uitje in deze stad.

Kortom, u ontdekt al puzzelend het èchte Antwerpen. Uiteraard laat de professionele gids u kennis nemen van leuke extra wetenswaardigheden.

Wellicht enigszins ter geruststelling; halverwege de speurtocht stoppen we in een gezelligste Café om wat te drinken en op adem te komen. Maar niet te lang!

De resultaten van de puzzeltocht én uw eindtijd leiden immers uiteindelijk tot een overall winnaar.

Inclusief:
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • 2 drankjes
  • Fietsen
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De puzzeltochten van Antwerpen Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Antwerpen Excursies ‘treasure hunts’ can also be held in the English language)

Het minimaal aantal deelnemers voor deze fietspuzzeltocht van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Antwerpen Excursies organiseert elk arrangement op maat! Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan