Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Popquiz in Antwerpen

Details over dit uitje

Muziekkenner? De Popquiz van Antwerpen Excursies staat op het programma. Als u wilt genieten van de leukste hits, dan is dit hét evenement voor u.

Op een gezellige locatie in het centrum van de stad kunt u terecht voor een zeer feestelijk groepsuitje met vrienden en familie of collega's die van stappen en muziek houden.

Test uw muziekkennis met muziek van de Belgische Top 40 , aan de hand van leuke vragen, geluidsfragmenten en muziekclips. Maar we beperken ons natuurlijk niet tot België.

Wie zijn de bandleden van U2 ? Weet u in welk decennium de Punk zegevierde, de Discomuziek, Garagerock, R&B? Kent u alle nummer 1 hits van George Baker? En die van Rihanna? Nee? Ga dan eerst maar even oefenen, want u kunt leuke prijzen winnen als u deze quiz wint! Onze quizmaster maakt er een groot muzikaal spektakel van!

We kunnen we deze gezellige muzikale quiz natuurlijk geheel aanpassen aan 'uw eigen tijd' (Sixties, Seventies, Eighties of Nineties), uw geboortejaar of aan een specifiek muziekgenre of artiest. Alles is mogelijk!

Dus, doe u best, zing mee, denk na en win de hoofdprijs tijdens de Antwerpse Pop quiz!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Leuke prijs voor de winnaar
  • Locatie hartje Antwerpen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan