Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ontdek Suske en Wiske in Antwerpen

Details over dit uitje

Het Ontdek Suske & Wiske arrangement van Antwerpen Excursies is er voor elk gezelschap, jong en oud, die meer wilt weten over deze succesvolle stripverhalenreeks en de twee hoofdfiguren. Een heerlijk groepsuitje of dagje uit om ook het centrum van Antwerpen beter te ontdekken. Neem je hele klas mee of al je vrienden en vriendinnen.

Door middel van een leuke speurtocht door het centrum van de stad ontdekken jullie alle plekken waar Suske en Wiske ooit zouden hebben gelopen, als ze 'echt' waren geweest natuurlijk. Ook worden ze nog steeds vereeuwigd door verschillende mooie, grappige en creatieve muurschilderingen en monumenten. Daarna gaat iedereen zijn eigen strip verzinnen tijdens onze leuke stripteken workshop.

15.00 Suske en Wiske speurtocht

Is Suske en Wiske in Antwerpen bedacht of heeft Willy Vandersteen zomaar een stad van Vlaanderen voor zijn strips gebruikt? Hoe dan ook, tijdens deze speurtocht zien jullie dat ook Lambik, Jerom en Tante Sidonia nooit worden vergeten in Antwerpen. Met een opdrachtenboekje en een routekaart gaat iedereen in groepen op stap door het centrum.

17.00 Striptekenen workshop

Tijdens deze creatieve workshop krijgen jullie les van een professionele striptekenaar. Het verzinnen van nieuwe stripfiguurtjes is al een feest op zich. Een verhaal bedenken en afbeelden is eigenlijk het leukst wat er is.

18.30 Diner

Tijdens het afsluitende diner kan iedereen zijn creaties aan elkaar laten zien. Uiteraard genieten jullie tijdens de maaltijd van heerlijke Vlaamse gerechten.

Inclusief:
  • Suske & Wiske speurtocht
  • Workshop striptekenen
  • Enthousiaste begeleiding
  • Diner in centrum Antwerpen
  • Te boeken op het de door jullie gewenste dag!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Het minimaal aantal deelnemers voor dit evenement in Antwerpen kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Tot slot:

Antwerpen Excursies heeft nog veel meer dag- en avondarrangementen in en rondom de stad voor u in petto! Ideaal voor een gezellig dagje uit met collega's, vrienden of familie in de mooiste havenstad van Vlaanderen! Cultureel, historisch, feestelijk en gezellig!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan