Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit

De Zot van Vlaanderen – Bierdegustatie – Steakdiner in Antwerpen

Details over dit uitje

Een feestelijk groepsuitje of bedrijfsevent in het centrum van Antwerpen organiseren? De Zot van Vlaanderen - Bierdegustatie - Steakdiner van Antwerpen Excursies is een compleet dagarrangement vol feestelijke avonturen en gebeurtenissen.

Tijdens de Zot van Vlaanderen quiz gaat u ontdekken wat u eigenlijk echt over Vlaanderen weet. Een kleine competitie tussen de dames en de heren, of tussen virtuoze Vlamingen en rechtlijnige Hollanders, het maakt het nog ludieker. Vervolgens nemen we u en uw gezelschap mee naar een echte bierdegustatie en sluit u de dag af met een heerlijk diner in het centrum van de stad.

15.00 - 17.00 Zot van Vlaanderen Quiz

Meerdere teams strijden om de felbegeerde Zot van Vlaanderen hoofdprijs. Onze quizmaster stelt de meest grappige en verrassende vragen over beroemde Vlaamse artiesten en bekende zotten. Zo komt uw personeelsfeest echt op gang! Uiteraard wordt deze quiz afgewisseld met feestelijke muziekfragmenten zodat de Vlaamse Cultuur met een hoofdletter wordt gevierd.

17.00 - 18.30 Bierdegustatie

Hoe zot kan uw gezelschap worden van een echt lokaal gebrouwen Antwerps pintje? Tijdens deze bierdegustatie passeren diverse tripels en alcoholische percentages de revue. Vlamingen houden nou eenmaal van een stevige pint! Na deze degustatie bent u volledig geoefend en kunt elk Vlaams café zonder schroom binnenstappen. Santé!

18.30 Steakdiner

We sluiten deze dag af met een overheerlijk diner in een perfect steakrestaurant in het centrum van de stad. U weet nu alles van de lokale pint, dus neem een kijkje op de kaart en bestel een bijzonder Antwerps biertje.

Inclusief:
  • Zot van Vlaanderen Quiz
  • Professionele quizmaster
  • Bierdegustatie
  • Steakdiner in centrum Antwerpen
  • Te boeken op het de door jullie gewenste dag!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Het minimaal aantal deelnemers voor dit evenement in Antwerpen kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Tot slot:

Antwerpen Excursies heeft nog veel meer dag- en avondarrangementen in en rondom de stad voor u in petto! Ideaal voor een gezellig dagje uit met collega's, vrienden of familie in de mooiste havenstad van Vlaanderen! Cultureel, historisch, feestelijk en gezellig!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan