+32 3 808 15 58
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit

Culinaire Fotospeurtocht in Antwerpen

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Culinaire Fotospeurtocht in Antwerpen

Tijdens de Culinaire Fotospeurtocht van Antwerpen Excursies wordt u meegenomen naar het culinaire en historische hart van de stad, tijdens dit gezellige groepsarrangement.

U trekt leuke foto's van de mooiste stadspanorama's en monumenten en schuift u aan in drie restaurants!

Welkom in het eerste restaurant, u wordt hier ontvangen wordt door onze spelbegeleider(s) met een drankje, vervolgens geven ze u uitleg over dit evenement. Het is mogelijk om op voorhand zelf het gezelschap op te delen in teams maar wij kunnen dat uiteraard ook voor u doen, de teams bestaan uit minimaal 5 en maximaal 8 personen. De uitvoering van de opdrachten moet als bewijs worden vastgelegd via de app op uw telefoon en dit alles ook nog eens binnen de aangegeven tijd!

Er wordt natuurlijk geen professionele journalistiek bedreven maar mocht u een bekende Vlaming tegenkomen dan raden we u aan zeker een paar plaatjes te schieten! Wellicht levert u dat bonus punten op! Nadat u een gedeelte van de opdrachten heeft uitgevoerd, loopt u naar het restaurant dat u heeft uitgezocht voor het voorgerecht. Na het voorgerecht is het tijd geworden voor het tweede gedeelte van de puzzeltocht, fotograferend zet u de pas erin om een zo hoog mogelijke score te halen met uw team. Vlak voor zevenen is het tijd voor de tweede en de derde gang.

Op het eind van de avond maakt onze begeleider(s) het winnen de team bekend en verdiend onze enige echte hoofdprijs, naderhand krijgt u de filmbestanden digitaal toegestuurd met alle kiekjes die u gemaakt heeft!

Programma-indicatie:

15.00 - 15.30 Ontvangst met drankje en programma uitleg
15.30 - 17.00 Puzzeltocht deel 1
17.00 - 17.45 Voorgerecht
17.45 - 18.45 Puzzeltocht deel 2
18.45 - 19.00 Prijsuitreiking
19.00 - 20.30 Hoofd- en nagerecht

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Tijdens ontvangst een drankje (bier van de tap, huiswijn, fris, koffie of thee)
  • Uitgebreid 3 gangen diner
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Filmbestanden na afloop digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze speurtocht van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Antwerpen Excursies organiseert elk arrangement op maat! Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Worden de uitjes alleen in de Vlaamse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken namelijk meerdere talen. Vrijwel alle excursies, uitjes, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in andere talen worden gereserveerd, bijvoorbeeld Frans, Duits, Engels, etc.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan zeker! Wij kopen onze arrangementen in voor het minimaal aantal deelnemers (die op de website vermeld staan), we verzoeken u dan wel om dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg altijd van te voren met ons!
Waar in Antwerpen starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. Onze medewerkers van Antwerpen Excursies zullen u altijd vooraf op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Wij kunnen via onze systemen meteen zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de gewenste datum en tijdstip. Indien dit het geval is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, op deze manier voorkomt u mogelijke teleurstellingen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u helemaal zelf! Dit kan wel deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen op ùw gewenste tijdstip!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Antwerpen Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen die door de kant samengesteld worden, we passen het programma volledig aan op uw specifieke wensen. Vandaar kunnen geen andere deelnemers aan de arrangementen meedoen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Zeker Weten! Ook als het weer een beetje tegenzit dan gaan we gewoon de stad in! Het is mogelijk om eventueel regenponcho’s en paraplu’s voor u te regelen of even langer te blijven hangen in een kroeg. Antwerpen is ook prachtig als het een beetje regent, geloof dat maar van ons!
Hoe komen wij van punt A naar B?
De gidsen van Antwerpen Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere tijdens onze Rondleidingen en andere Arrangementen (tenzij er maar een paar meter tussen zit…). U ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt en hoe u op die plek moet komen.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Antwerpen Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar dan dienen deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Daarnaast stelt de fiscus als voorwaarde dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Antwerpen Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijk en vrijblijvend voorstel voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan. Indien het uitje binnen 14 dagen na het versturen van de factuur plaatsvindt dan vragen we u voor het uitje de betaling te voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan