Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit

Lunch – Wie is de Rat – Smartlappen Zingen in Antwerpen

Details over dit uitje

Het arrangement Lunch – Wie is de Rat – Smartlappen zingen van Antwerpen Excursies leert u Antwerpen op een unieke manier ontdekken.

Een uniek, vrolijk en verrassend middagje in hartje Antwerpen begint uiteraard met een voortreffelijke lunch in een restaurant naar keuze gevolgd door een sprankelend spelprogramma. U kunt dit arrangement reserveren met uw familie, vrienden en / of collega’s om ’t beste uit uw dagje Antwerpen te halen. Op een unieke manier sluit u deze middag af, namelijk in een echt Antwerps café om in te haken en mee te zingen met de mooiste Vlaamse liedjes.

12.30 – 13.30 Lunch

Bij Antwerpen Excursies weten we altijd de beste restaurants te vinden, schuif aan tafel en geniet ervan! Uw middagarrangement in Antwerpen begint met een heerlijke lunch naar keuze in een eersteklas restaurant. Seizoensgebonden gerechten en heerlijke ingrediënten, de Vlaamse keuken en de beste service staan op u te wachten voor een overdadige lunch.

13.30 – 17.00 Wie is de Rat?

Maar hoe gaat dit nu precies in z’n werk? Nou, u gaat in het centrum van Antwerpen allerlei spannende en verrassende opdrachten uitvoeren in teams (bestaande uit 5 tot 8 personen). Maar één teamlid heeft de rol van de Rat gekregen, hij stelt dan ook alles in het werk om zijn teamleden eens goed dwars te zitten. Aan alle andere deelnemers de taak om het spel zo goed mogelijk te spelen, maar ook moet u de geniepige Rat proberen te identificeren!

Dus wat heeft u nodig om dit spel (succesvol) te spelen? Doorzettingsvermogen, vindingrijkheid en een tikkeltje achterdocht…

17.00 – 18.00 Smartlappen Zingen

Voordat u de Vlaamse Smartlappen met volle borst gaat meezingen wordt er eerst het winnende team en de winnende Rat bekend gemaakt. Vervolgens gaat u met uw gehele gezelschap, met één glas in de ene hand en het tekstboek in de andere, heerlijke Vlaamse Smartlappen zingen. Deze afsluitende muzikale borrel zorgt altijd voor lachende gezichten!

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Vakkundige begeleiding
  • 1 drankje
  • Leuke prijs voor het beste team en de slimste Rat
  • Accordeonist
  • Tekstboekjes
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Antwerpse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Antwerpen Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan