+32 3 808 15 58
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit

Lunch – Wie is de Rat – Smartlappen Zingen in Antwerpen

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Lunch – Wie is de Rat – Smartlappen Zingen in Antwerpen

Het arrangement Lunch – Wie is de Rat – Smartlappen zingen van Antwerpen Excursies leert u Antwerpen op een unieke manier ontdekken.

Een uniek, vrolijk en verrassend middagje in hartje Antwerpen begint uiteraard met een voortreffelijke lunch in een restaurant naar keuze gevolgd door een sprankelend spelprogramma. U kunt dit arrangement reserveren met uw familie, vrienden en / of collega’s om ’t beste uit uw dagje Antwerpen te halen. Op een unieke manier sluit u deze middag af, namelijk in een echt Antwerps café om in te haken en mee te zingen met de mooiste Vlaamse liedjes.

12.30 – 13.30 Lunch

Bij Antwerpen Excursies weten we altijd de beste restaurants te vinden, schuif aan tafel en geniet ervan! Uw middagarrangement in Antwerpen begint met een heerlijke lunch naar keuze in een eersteklas restaurant. Seizoensgebonden gerechten en heerlijke ingrediënten, de Vlaamse keuken en de beste service staan op u te wachten voor een overdadige lunch.

13.30 – 17.00 Wie is de Rat?

Maar hoe gaat dit nu precies in z’n werk? Nou, u gaat in het centrum van Antwerpen allerlei spannende en verrassende opdrachten uitvoeren in teams (bestaande uit 5 tot 8 personen). Maar één teamlid heeft de rol van de Rat gekregen, hij stelt dan ook alles in het werk om zijn teamleden eens goed dwars te zitten. Aan alle andere deelnemers de taak om het spel zo goed mogelijk te spelen, maar ook moet u de geniepige Rat proberen te identificeren!

Dus wat heeft u nodig om dit spel (succesvol) te spelen? Doorzettingsvermogen, vindingrijkheid en een tikkeltje achterdocht…

17.00 – 18.00 Smartlappen Zingen

Voordat u de Vlaamse Smartlappen met volle borst gaat meezingen wordt er eerst het winnende team en de winnende Rat bekend gemaakt. Vervolgens gaat u met uw gehele gezelschap, met één glas in de ene hand en het tekstboek in de andere, heerlijke Vlaamse Smartlappen zingen. Deze afsluitende muzikale borrel zorgt altijd voor lachende gezichten!

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Vakkundige begeleiding
  • 1 drankje
  • Leuke prijs voor het beste team en de slimste Rat
  • Accordeonist
  • Tekstboekjes
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Antwerpse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Antwerpen Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Worden de uitjes alleen in de Vlaamse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken namelijk meerdere talen. Vrijwel alle excursies, uitjes, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in andere talen worden gereserveerd, bijvoorbeeld Frans, Duits, Engels, etc.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan zeker! Wij kopen onze arrangementen in voor het minimaal aantal deelnemers (die op de website vermeld staan), we verzoeken u dan wel om dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg altijd van te voren met ons!
Waar in Antwerpen starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. Onze medewerkers van Antwerpen Excursies zullen u altijd vooraf op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Wij kunnen via onze systemen meteen zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de gewenste datum en tijdstip. Indien dit het geval is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, op deze manier voorkomt u mogelijke teleurstellingen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u helemaal zelf! Dit kan wel deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen op ùw gewenste tijdstip!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Antwerpen Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen die door de kant samengesteld worden, we passen het programma volledig aan op uw specifieke wensen. Vandaar kunnen geen andere deelnemers aan de arrangementen meedoen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Zeker Weten! Ook als het weer een beetje tegenzit dan gaan we gewoon de stad in! Het is mogelijk om eventueel regenponcho’s en paraplu’s voor u te regelen of even langer te blijven hangen in een kroeg. Antwerpen is ook prachtig als het een beetje regent, geloof dat maar van ons!
Hoe komen wij van punt A naar B?
De gidsen van Antwerpen Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere tijdens onze Rondleidingen en andere Arrangementen (tenzij er maar een paar meter tussen zit…). U ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt en hoe u op die plek moet komen.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Antwerpen Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar dan dienen deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Daarnaast stelt de fiscus als voorwaarde dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Antwerpen Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijk en vrijblijvend voorstel voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan. Indien het uitje binnen 14 dagen na het versturen van de factuur plaatsvindt dan vragen we u voor het uitje de betaling te voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan