Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Diner in Antwerpen

Details over dit uitje

Antwerpen Excursies biedt u een geweldig Speurtocht Diner aan. Samen met onze begeleider gaat u alle hoeken van Antwerpen zien tijdens deze bijzondere tocht.

Drukke winkelstraten, smalle weggetjes en grote pleinen, allemaal zijn ze een onderdeel van deze interactieve speurtocht door Antwerpen om u zoveel mogelijk van deze prachtige stad te laten zien.

Nu willen we het niet te makkelijk voor u maken, de begeleider neemt u dus niet bij het handje maar komt pas in actie als u het echt niet meer weet! Daarnaast kunt uzelf als geen ander een goede route bepalen, u weet immers zelf het beste wat u wel en niet wil zien.

U gaat zelf op ontdekking, wij hebben een leuk en uitdagend boekje met opdrachten voor u gemaakt dat u zal leiden tijdens deze gezellige speurtocht.

Al puzzelend ontdekt u het leukste gedeeltes van Antwerpen, lost u vraagstukken op en voert u leuke opdrachten uit. En dit is nog niet alles! Gedurende deze speurtocht schuift u aan bij 3 verschillende restaurants om verschillende gangen in deze etablissementen te nuttigen. Daarbij komt natuurlijk ook nog een stukje competitieverband kijken, de groep zal worden opgedeeld voor maximaal competitie en spelplezier!

Op onbewaakte momenten, als onze begeleider niet oplet, kunt u natuurlijk altijd proberen om de antwoorden van de concurrentie proberen te ontfutselen tijdens de culinaire pauze’s.

We eindigen gezellig samen in het laatste rond waar tijdens het dessert een heuse prijsuitreiking zal volgen. De begeleider heeft alles hopelijk nauwlettend in de gaten gehouden en telt de scores bij elkaar op. De speurtocht diner staat voor gegarandeerd een heerlijk dagje uit in Antwerpen!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Speurtocht deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Speurtocht deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Een vragen- en opdrachtenboekje
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan